2019 s-ar putea foarte bine încheiată ca fiind anul dispozitivului pliabil. Pe măsură ce ne pregătim pentru primele smartphone-uri pliabile care sosesc, Microsoft se pregătește pentru investiții mari în dispozitivele pliabile și cu ecran dual Windows. Aceasta include nu numai hardware-ul pliabil propriu și din partea partenerilor OEM, ci și un impuls pentru a face Windows compatibil cu aceste dispozitive.

                 

Zvonurile care susțin că Microsoft este pursing tech foldable nu sunt cu adevărat ceva nou. Andromeda, despre care se spune că este un dispozitiv pliabil de suprafață, a apărut din când în când începând din 2017, și deși așteptările inițiale au fost că Microsoft ar dezvălui acest dispozitiv în 2018, anul a venit și a mers fără nimic oficial

Acum, The Verge raportează că Microsoft lucrează la pregătirea Windows pentru o creștere rapidă a hardware-ului pliabil. Surse familiare cu planurile companiei au declarat pentru The Verge că Microsoft lucrează în jurul Windows Core OS și C-Shell pentru a oferi OEM-urilor un Windows modular pe care le pot utiliza în dispozitivele lor pliabile. Acest lucru, la rândul său, ar trebui să permită OEM-urilor o mai mare flexibilitate în ceea ce privește modul în care implementează sistemul de operare fără a se abate prea mult de la experiența Windows de bază

Când vine momentul, vom vedea hardware de la Microsoft, Intel și alți producători de echipamente originale care nu au fost dezvăluiți în raportul de astăzi. În esență, se pare că Microsoft intenționează să utilizeze dispozitive pliabile pentru a face o stropire atât de mare ca și notebook-urile 2-în-1 care au început să apară acum câțiva ani. Notebook-urile din 2-în-1 par să fie în continuare puternice, pentru a da o idee despre nivelul de investiții al Microsoft și interesul pentru dispozitivele pliabile.

Necunoscută sau nu acest hardware pe bază de Windows pliabil și dual-screen va fi lansat anul acesta, dar Samsung va dezvălui pe deplin luna viitoare smartphone-ul pliabil, puteți paria că va exista cel puțin un interes pentru a obține dispozitivele de la alți producători de hardware. Trebuie să așteptăm și să vedem ce se întâmplă, deci stați liniștiți pentru mai multe.

Image source: David Breyer

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here