Folosind tehnologia care sună ca și cum ar ieși direct din Predator, Miku este un nou monitor pentru bebeluși care urmărește și simte vitalitatea copilului în timp real. Sistemul nu difuzează doar o alimentare sigură a timpului de somn al bebelușului dvs., dar analizează, de asemenea, ritmul cardiac și respirația fără a fi purtător de uzură.

Sistemul utilizează tehnologia militară pentru a simți vitalitatea copilului și va stoca videoclipul chiar dacă Wi-Fi va ieși.

Monitorul Baby Miku utilizează tehnologia AI și tehnologia de învățare a mașinilor, numită SensorFusion, care combină detectarea optică și fără fir pentru a construi o imagine completă și exactă a măsurătorilor critice de sănătate ale copilului fără fire sau purtători. Dincolo de modelele de respirație și somn, acești senzori urmăresc nivelurile de temperatură și umiditate pentru a asigura stabilitatea mediului copilului. Tehnologia lui Miku și aplicația corespunzătoare cu telefoanele inteligente de oriunde din lume și trimite alerte instantanee atunci când contează cel mai mult, oferind părinților o liniște liniștită.

Aplicația înregistrează, de asemenea, date în timp, oferind părinților o mai bună înțelegere a tiparelor de somn și a celor asemănătoare. Dezvoltat de CEO-ul și noul părinte Eric White, Miku se bazează pe experiența dezvoltării și software-ului pentru Departamentul Apărării, ITT, L3 și Picatinny.

Echipa crede că monitorul va lucra, de asemenea, și cu îngrijirea vârstnicilor, permițând copiilor îngrijorați să-și supravegheze părinții

"Monitorul Baby Miku este doar începutul pentru noi", a spus White. "Ca un tată nou, știu că există o nevoie imensă pentru acest nivel de tehnologie și sofisticare într-un produs pe care oamenii îl încredințează pentru a ajuta la îngrijirea celor dragi. Aplicațiile pentru tehnologia lui Miku sunt nelimitate. "

Miku este disponibil pentru comanda acum si costa 399 $.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here