Când jocul tău atinge o sută de milioane de jucători, gândurile tale se transformă în mod natural în dublarea numărului. Acesta este cazul cu creatorii, sau mai degrabă cu administratorii, ai Minecraft de la Microsoft, unde jocul a devenit o categorie de produs pentru sine. Și acum își face cel mai mare salt – într-un joc de realitate augmentat în lumea reală, în valea lui Pokemon GO, numit Minecraft Earth.

Anunțat astăzi, dar nu poate fi jucat până în vară (pe iOS și Android) sau mai târziu, MCE (cum o voi numi) este complet pe Minecraft, reimaginat să fie mobil și AR-primul. Deci ce este? Ca producător executiv, Jesse Merriam a prezentat succint: "Oriunde te duci, vezi Minecraft. Și oriunde te duci, poți să joci Minecraft. "

Da, da – dar ce este ? Mai puțin în mod succint, MCE este ca și alte jocuri AR bazate pe lumea reală, deoarece vă permite să călătoriți în jurul unei versiuni virtuale a zonei dvs., să colectați articole și să participați la mini-jocuri. În cazul în care este diferit de alte astfel de jocuri este faptul că este construit pe partea de sus a Minecraft: Bedrock Edition, ceea ce înseamnă că nu sunt unele offshoot sau mobil de numerar-in; acest lucru este Minecraft, cu toate blocurile, monștrii și întrerupătoarele redstone pe care le doriți, dar în format AR. Puteți colecta lucruri pentru a le putea construi și a le împărtăși cu prietenii.

Asta introduce câteva oportunități distractive și câteva limitări non-banale. Să aruncăm ce arată MCE – cel puțin verbal, deoarece Microsoft este extrem de stingy cu active reale în joc

Există o hartă, desigur

Deoarece este Minecraft Pământ veți locui într-o versiune specială Minecraftified a lumii reale, la fel cum Pokemon GO și Harry Potter: Wizards Unite au pus un strat de pe străzile și reperele existente.

Aspectul este blocat pentru a fi sigur, dar nu atât de departe de aspectul normal pe care nu îl vei recunoaște. Utilizează datele OpenStreetMaps, inclusiv informații adnotate și deduse despre districte, proprietăți private, locuri sigure și nesigure și așa mai departe – care vor fi importante mai târziu.

Hărțile fanteziei sunt pline de lucruri pe care să le poți atinge, numite în mod surprinzător. Acestea pot fi o serie de lucruri: resurse sub formă de cutii de comori, mulțimi și aventuri.

Cuferele sunt umplute cu blocuri, în mod natural, adăugând rezervelor tale de piatră, cărămidă și așa mai departe, toate soiurile care apar cu raritate corespunzătoare.

 Un porc din Minecraft arătând în lumea reală prin intermediul realității augmentate. "Mobs sunt animale asemănătoare cu cele pe care le-ai putea desfășura în mod normal în sălbăticia Minecraft: porci, găini , calmarul și așa mai departe. Îi bagați ca niște obiecte și au și rarități și nu doar produse cosmetice. Echipa a evidențiat un favorit al lor, porcul noroios, care, atunci când este așezat în jos, se va opri la nimic pentru a ajunge la noroi și niciodată nu vrea să plece, sau un pui de pește care pune ciuperci în loc de ouă, Da, îi poți să-i crești ... </p>
<p> Ultimele sunt aventuri, care sunt mici instanțe AR care vă permit să colectați o resursă, să luptați cu niște monștri și așa mai departe. De exemplu, s-ar putea să găsiți o fisură în pământ care, atunci când este exploatată, va emite un volum de lavă, va trebui să vă îndepărtați, iar apoi în peșteră rezultată sunt niște schelete care păzesc un piept de comori. Echipa a spus că proiectează un număr foarte mare de astfel de întâlniri. </p>
<p> Este important că toate aceste lucruri, cufere, mulțimi și întâlniri sunt împărțite între prieteni. Dacă văd un piept, vedeți un piept – și pieptul va avea aceleași elemente. Și într-o întâlnire AR, toți jucătorii din apropiere sunt aduși și pot contribui și pot colecta răsplata în mod comun. </p>
<p> Și în aceste experiențe AR și "plăcile de construcție" faceți totul pentru că jocul strălucește într-adevăr. </p>
<h2> Partea AR </h2>
<p> "Dacă vrei să joci Minecraft Earth fără AR, trebuie să o oprești", a spus Torfi Olafsson, directorul jocului. Acest lucru nu este AR-opțional, la fel ca în cazul jocurilor lui Niantic <span class=. Acest lucru este AR-nativ, și pentru bine și rău, singurul mod în care puteți juca cu adevărat este prin utilizarea telefonului ca fereastră în altă lume. Din fericire funcționează foarte bine.

Mai întâi, totuși, permiteți-mi să vă explic toată lucrarea plăcii. S-ar putea să fi fost întrebat cum aceste colecții și mini-jocuri suma pentru Minecraft. Ei nu – sunt doar materiile prime pentru asta.

Ori de câte ori vă simțiți, puteți scoate la iveală ceea ce echipa numește o plăcuță de construcție, un element special, un pătrat plat pe care l-ați așezat practic în lumea reală – pe o suprafață ca masa sau podea, de exemplu – și se transformă într-o lume mică, dar total funcțională, Minecraft

În această lume mică poți să construiești orice vrei tu, sau să te sapi în pământ, să construiești un palat inversat pentru puii tăi din peșteră sau să creezi un paradis pentru porcii tăi iubitori de noroi – orice ai vrea. La fel ca Minecraft, fiecare placă de construcție este complet deschisă. Ei bine, poate că este o expresie greșită – de fapt, ei sunt destul de strâns legați, deoarece lumea există doar la marginea plăcii. Dar cu siguranță aveți voie să jucați cu orice doriți.

În special toate regulile obișnuite ale Minecraft sunt prezente – acest lucru nu este Minecraft Lite, doar o lume a jocurilor mici. Apa și fluxul de lavă cum ar trebui, blocurile au toate calitățile pe care ar trebui să le aibă, iar mulțimile acționează așa cum ar face-o în mod normal.

Partea magică vine atunci când găsești că poți transforma imediat placa de construcție de la miniatura la dimensiunea vieții. Acum, castelul pe care l-ai construit pe masă este de trei etaje înalt în parc. Porcii tăi te văd în tăcere în timp ce te plimbi prin holuri și admirați grija și atenția la detaliile cu care le-ai asamblat fără îndoială. Este într-adevăr o călătorie.

Nu prea arăta așa, dar primești ideea.

În demo, am jucat cu câțiva alți membri ai presei, trebuie să experimentăm un cuplu de a construi plăci și aventuri la dimensiunea vieții (de fapt, mărimea vieții de 3/4 – a apărut scara de la 1 bloc la 1 metru pentru a fi un pic descurajant în testare). A fost haos absolut, într-adevăr, toți plasând blocuri și distrugându-le și inundând zona și punând puii în jos. Dar a funcționat total

Sistemul utilizează noul sistem de ancorare spațială Azure al Microsoft, care a fixat repede și continuu locațiile noastre în spațiul virtual. Acesta a fost actualizat remarcabil de repede, fără nici un decalaj, arătând locația și orientarea celorlalți jucători în timp real. Între timp, lumea jocului în sine a fost solidă în spațiu, netedă pentru a intra și a explora, și rareori pentru a-și ascunde (și numai în circumstanțe ușor de înțeles). Aceasta este o veste minunată, având în vedere cât de greu se bazează jocul pe experiența multiplayer.

Echipa a spus că a testat până la 10 jucători simultan într-o instanță AR și, deși nu există nici o limită tehnică, există o anumită limită fizică în câte persoane se pot încadra în spațiul mic alocat unei aventuri sau în jurul o masă de masă. Nu vă așteptați la raiduri uriașe de 64 de jucători, dar vă așteptați să luați o mulțime de păianjeni cu trei sau patru prieteni.

Pick (ax) în luptele lor

În alegerea de a face jocul așa cum au făcut-o, echipa a creat în mod natural anumite limitări și riscuri. Nu v-ați dori, de exemplu, o pictogramă de aventură să apară în mijlocul autostrăzii.

Din acest motiv, echipa a cheltuit o mulțime de lucruri, făcând metadatele hărții extrem de robuste. Aventurile nu vor da naștere în domenii cum ar fi locuințele private sau curțile, deși, desigur, ar putea fi simple colecții. Dar pentru că puteți ajunge la lucruri de până la 70 de metri distanță, este puțin probabil că va trebui să bateți pe ușa cuiva și să spuneți că există o pisică de pește în piscină și ați dori să o atingeți, vă rog

În plus, aventurile nu se vor produce în zone cum ar fi străzile sau zonele greu accesibile. Echipa a spus că au lucrat foarte greu, făcând posibil ca motorul să recunoască locații care nu sunt doar accesibile publicului, ci și sigure și ușor de accesat. Gândiți-vă pe trotuare și parcuri.

O altă limitare este că, în calitate de joc AR, te miști în lumea reală. Dar în Minecraft verticalitatea este o parte importantă a gameplay-ului. Din păcate, adevărul simplu este că în lumea reală nu poți urca scări virtuale sau coborî într-o peșteră virtuală. Dumneavoastră ca jucător există pe un plan 2D și puteți interacționa cu, dar nu vizitați locurile deasupra și dedesubtul avionului. (O excepție, desigur, este pe o placă de construcție, unde în miniatură puteți zbura în jurul ei liber prin mișcarea telefonului dvs.)

Este o rușine pentru persoanele care nu se pot mișca ușor, deși poți să ridici și să rotești placa de construcție pentru a accesa diferite părți. Armele și uneltele au, de asemenea, o gamă infinită, eliminând o posibilă barieră pentru distracție și accesibilitate.

Ce vor păstra oamenii să se joace?

În Pokemon GO, există unitatea de a le prinde pe toate. În Wizards Unite, veți dori să avansezi povestea și abilitățile tale. Care este remiza cu Minecraft Earth? Ei bine, care este remiza în Minecraft? Puteți construi lucruri. Și acum puteți să construiți chestii în AR pe telefonul dvs.

Jocul nu este condus de narațiune, și deși există o anumită progresie a caracterului (nespecificat), în cea mai mare parte, accentul se pune doar pe distragerea de a face și de a face lucruri în Minecraft. Ca un set de blocuri LEGO, o plăcuță de construcție și inventarul dvs. persistent fac pur și simplu o nisip animat plin de viață.

Desigur că nu sună că are aceeasi remiză de dependență a lui Pokemon, dar adevărul este că Minecraft generează astfel de reguli. Milioane de oameni joacă acest joc tot timpul doar pentru a face lucruri și pentru a arăta acele lucruri altora. Deși veți fi limitat în ceea ce vă puteți împărtăși pentru a începe, cu siguranță vor exista modalități de a explora în viitor clădiri populare.

Și cum va face bani? Echipa de fapt a pus această întrebare – din fericire, într-o poziție în care nu trebuie să-și facă griji încă. Minecraft este unul dintre cele mai mari jocuri ale tuturor timpurilor și un mare producător de bani – probabil merită costul doar pentru a menține oamenii angajați în lumea și în comunitate.

MCE mi se pare ca un lucru încântător, dar unul care trebuie apreciat pe meritele sale. O lipsă de capturi de ecran și video de joc nu face prea multe pentru a vă ajuta aici, recunosc. Crede-mă dacă spun că arată minunat, joacă bine și pare fundamental ca un moment bun pentru toate vârstele.

Câteva alte fapte rătăcioase pe care le-am luat:

 • Regiunile se vor lansa treptat, dar vor fi disponibile în toate limbile ca și Vanilla la lansare
 • Da, vor exista piei (și vor fi transferate din contul dvs. existent)
 • Vor fi diferite dimensiuni și tipuri de plăci
 • Există crafting, dar nu 3 × 3 crafting grila (?!)
 • Poți raporta griefere și așa mai departe, dar modul în care este structurat jocul ar trebui să fie o problemă
 • Motorul AR creează și utilizează un nor de puncte, dar nu-i place să faci poze ale dormitorului tău
 • Conținutul este adăugat pe hartă dinamic și vor exista puncte fierbinți, dar zonele goale se vor umple dacă vei fi acolo
 • Acesta utilizează AR Core și AR Kit, în mod natural
 • Versiunea Hololens a Minecraft am văzut un timp în urmă este un predecesor "mai spiritual decât tehnic"
 • Aventurile care ar putea fi înfricoșătoare pentru copii au un semn special
 • "Prietenii" pot fura blocuri de pe placa ta, dacă joci împreună (sau le dăruiesc)

Distracție de sunet? Înscrieți-vă pentru versiunea beta aici

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here