Încă de când Telltale și-a închis porțile anul trecut, jocurile sale au dispărut lent de la vitrinele digitale. Doar săptămâna trecută, o serie de jocuri au fost eliminate de GOG și, în curând, vom spune la revedere unul dintre cele mai mari jocuri pe care dezvoltatorul a avut o mână în crearea – Minecraft: Story Mode . Dacă dețineți (sau doriți să-l proprii) Minecraft: Story Mode nu mai aveți timp să obțineți aceste descărcări.
                 

Mojang a dezvăluit că Minecraft: Story Mode va fi anulată pe 25 iunie 2019, lăsând jucătorilor doar câteva săptămâni să o captureze înainte de a dispărea. Se pare ca si anotimpurile Minecraft: Story Mode vor fi dezmise din vitrinele digitale in intregime pe 25, ceea ce inseamna ca nu le vei putea downloada dupa acea data, chiar daca le detii deja.

Asta eo veste dezamăgitoare, pentru că, de obicei, atunci când jocurile sunt dezactivate, utilizatorii care le-au cumpărat deja pot să le descarce de pe orice canal de distribuție digitală de la care au cumpărat aceste jocuri. Mojang a publicat declarația în numele Telltale Games pe blogul său, confirmând că toate platformele Minecraft: Story Mode sunt disponibile pe această temă.
Lista de platforme afectate este într-adevăr una lungă, deoarece Minecraft: Story Mode este disponibilă pe Windows, MacOS, PS3, PS4, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo Switch, Xbox 360 , Xbox One, Android și iOS. Este sigur să spunem că Minecraft: Story Mode a avut o acoperire destul de largă, deoarece singurele platforme moderne care nu sunt pe această listă sunt Wii-ul original și Nintendo 3DS.
Deci, dacă deții Minecraft: Story Mode ai doar puțin peste trei săptămâni pentru a te asigura că toate episoadele anotimpurilor 1 și 2 se află pe PC sau pe consola ta șansa de a le descărca pentru totdeauna. Sperăm că aceste jocuri vor reapărea la un moment dat pe drum, dar deocamdată, probabil că nu este o idee bună să contezi acest lucru.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here