Hulu efectuează astăzi unele modificări importante ale prețurilor, iar știrile pot fi bune sau rele, în funcție de planul pe care îl plătiți pentru fiecare lună. Cei care s-au abonat la planul de bază al lui Hulu vor obține, de fapt, o reducere a facturii lunare, în timp ce cei care au un cont Live TV se uită la plata mai mult. Aceste modificări ale prețurilor nu au efect imediat, dar sunt puse în aplicare în curând.

                 

Cei dintre dvs. care vă abonați la baza de membru Hulu – adică video la cerere cu anunțuri – vă vor afișa scăderea taxei lunare la 5,99 USD pe lună. Anterior, acest nivel era la pretul de 7,99 USD, care era deja accesibil. Odată cu creșterea recentă a prețurilor de către Netflix, este posibil ca Hulu să aibă ocazia de a scoate un abonat de la cel mai mare competitor.

Prin comparație, planul de bază al Netflix – care permite un singur flux de definiție standard – costă 8.99 dolari pe lună, ceea ce înseamnă că planul de bază al lui Hulu costă acum 3 dolari mai puțin. Desigur, Hulu servește anunțurile de-a lungul și în timpul emisiunilor cu planul de bază, astfel încât cei care se concentrează în primul rând pe economisirea banilor trebuie să aleagă între vizionarea în definiție standard sau vizionarea anunțurilor

Vaderea unei scăderi a prețului pe planul de bază al lui Hulu este mare, dar peste capătul superior, vedem de fapt o creștere a prețurilor. Hulu + Live TV costă acum 44,99 dolari pe lună, cu 5 dolari mai mult decât prețul anterior. Asta-l pune la 5 dolari mai scumpe decât YouTube TV și Sling TV pachet cel mai scump. Hulu nu a dat nici un motiv pentru majorarea prețurilor, ci doar a vorbit despre avantajele oferite de abonamentul Live TV clienților

Abonamentele Hulu (fără anunțuri) se află la același preț la 11,99 USD pe lună, în concurență cu cel mai popular abonament al Netflix, care acum costă 12,99 USD pe lună. Hulu spune că aceste modificări ale prețurilor vor intra în vigoare în 26 februarie pentru clienții noi, în timp ce clienții existenți vor vedea modificările primului lor ciclu de facturare după acea zi.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here