Deși Google nu a fost niciodată cunoscut pentru experiența sa în domeniul fotografiei, începe să își facă un nume în această zonă, în special pe telefonul mobil. Lucrul său în fotografierea bazată pe software-ul cu aparatul de fotografiat singur al telefoanelor Pixel a fost impresionant și recentul Night Sight se transformă în noapte în zi. Nu toată lumea are un telefon Pixel, deși este ușor de încurajat să aflăm că Google ar putea lucra la ceva similar pentru aplicația de chat video Google Duo. În plus, lucrează și la ceva pentru iubitori în această lună.

                 

Max Weinbach de la XDA a activat două funcții viitoare din aplicația Google Duo, care încă nu este disponibilă pentru nimeni altcineva. Unul dintre ele este un mod de lumină scăzută care face exact ceea ce spune. Deși nu există nici un indiciu că funcționează similar cu aplicația Night Sight a aplicației Google Camera, rezultatele sunt chiar remarcabile, chiar dacă sunt puțin granulate, cu o viteză mai mică a cadrelor.

O altă caracteristică, care poate fi doar sezonieră, este efectele zilei de Valentine's Day. Cauzează bulele de inimă ale AR să se ridice în față și în spatele capului utilizatorului. Ceea ce îl deosebește de autocolante AR este modul în care este capabil să ia în considerare forma capului utilizatorului pentru a face să pară că bulele vin din spate

Este ușor să iei aceste caracteristici, dar tehnologia din spatele lor nu este o chestiune simplă. Îmbogățirea videoclipurilor video întunecate, de exemplu, necesită destulă muncă de calcul, motiv pentru care există un pic de graininess și încetinire datorită aplicației care încearcă să compună expuneri multiple într-o singură alimentare video. Buzunarele auzului ar putea părea, de asemenea, triviale, dar faptul că aplicația Duo este capabilă să facă o percepție profundă este deja remarcabilă.

Nu există încă niciun cuvânt despre momentul în care aceste caracteristici vor lovi oficial Google Duo, deși ne putem imagina că efectul de Valentines va ateriza în următoarele câteva zile. Mai mult decât efectul unic, totuși, aceste caracteristici ar putea fi salvo de deschidere pentru mai multe tratamente viitoare, cum ar fi bokeh, videoclipuri AR și multe altele.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here