În această dimineață Apple a dezvăluit în sfârșit aspectul viitorului iPhone iOS 13 Dark Mode. Această versiune de iOS va aduce un nou palet de culori pe iPhone și iPad, pornind de la o pânză neagră în locul unui alb. Acest lucru ar trebui să ajute utilizatorii să economisească bateria – dar nu?
                 

Atunci când utilizați un ecran OLED de înaltă calitate pe telefonul smartphone și aveți dezvoltatori care lucrează în aplicații, există șansa să economisiți o anumită durată de viață a bateriei dacă dezvoltatorii știu cum să implementeze culoarea neagră. Cu un OLED, culoarea negru poate fi cu adevărat negru – sau chiar negru, așa cum este absența oricărei alte lumini.

Când vorbim despre afișaje, mai puțină lumină înseamnă mai puțină putere. Dacă Modul întunecat al Apple aici – așa cum este dezvăluit aici pentru iOS 13 – chiar elimină această durată a bateriei. Dar va trebui să așteptăm și să vedem, într-adevăr.

WWDC 2019 a găzduit această versiune de iOS 13, complet cu un aspect inversat la lumină. Aceasta nu este o versiune 100% flipped a iOS – asta e altceva complet. Aceasta, în schimb, este o refacere completă a culorii folosite în fiecare interfață, începând cu întunericul în loc de lumină.

Pentru cei dintre voi care doresc să aveți acces la acest UI acum, va fi a ta, iminent! Această versiune de iOS va fi lansată în curând. Este probabil ca Apple să facă o versiune beta a iOS 13 disponibilă pentru utilizatori în această săptămână, dacă nu mai târziu astăzi – dar din nou, vom ști când se va întâmpla.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here