Facebook a anunțat că va închide luna viitoare aplicația Moments. Facebook Moments a fost lansat pentru prima oară în 2015, dar de atunci nu am auzit o mulțime de la ea. Aplicația a căzut într-o obscuritate relativă – mai ales pentru o aplicație făcută de una dintre cele mai mari companii din lume – până astăzi, când Facebook a confirmat că zilele sale sunt numerotate.

                 

Pentru cei care au nevoie de o reîmprospătare, Facebook Memories a fost în esență o aplicație care ți-a permis să partajați în mod privat fotografiile cu prietenii și familia. Acest lucru, la rândul său, a făcut un instrument bun pentru organizarea și colectarea tuturor fotografiilor de la evenimente mari (cum ar fi nunți sau petreceri), dar se pare că utilitatea sa nu a fost niciodată tradusă în popularitate durabilă

Într-adevăr, Facebook a declarat CNET într-o declarație de astăzi că închide amintirile în primul rând pentru că oamenii nu o folosesc. Cu finalul în vedere, compania a creat o pagină pe site-ul său web, care permite utilizatorilor să-și exporte fotografiile din Memorii într-o varietate de locuri diferite. CNET spune că veți putea să exportați fotografiile de memorie până la un moment dat în mai, în ciuda faptului că aplicația se închide în 25 februarie.

Aveți câteva opțiuni atunci când vine vorba de exportul fotografiilor dvs. din aplicația sortită. Puteți alege să creați albume private ale fotografiilor dvs. pe Facebook propriu-zis, iar compania să emită o notificare prin Facebook când aceste albume sunt finalizate. Alternativ, puteți să creați o arhivă a acestora și să le descărcați pe orice dispozitiv pe care îl solicitați – Facebook vă va trimite un e-mail atunci când arhiva este gata și va trebui să o "descărcați în câteva zile".

Poate că este un lucru bun că Facebook se încheie cu sprijinul momentului – o scurtă privire la înregistrarea pe Google Play pentru aplicație arată o serie de recenzii recente care lăudau conceptul, dar se plâng de funcționalitatea defectuoasă. Esti trista sa vezi Moments go, sau esti unul dintre multi care acum doar isi amintesc ca a existat? Du-te la secțiunea de comentarii și anunță-ne.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here