Amazon a vândut accidental modelul Moto Z4, astfel că nu există prea multe surprize să se aștepte de la acesta când se va lansa în mod oficial și în cele din urmă în mod oficial. Aceasta, însă, nu înseamnă că nu vor exista tratamente de la cei care vor cumpăra telefonul prin alte canale. Da, acest lucru se referă la transportatorii care vor arunca în tranzacții pentru a face Moto Z4 în valoare de timpul dumneavoastră. La fel ca cel pe care Verizon îl oferă, practic face ca dispozitivul de la mijlocul distanței să fie cel de la telefonul 5G pe care îl puteți obține acum, mai degrabă decât mai târziu.
                 

Primul telefon compatibil cu 5G nu a venit de fapt de la LG sau Samsung sau de la nici unul dintre marile branduri smartphone. În schimb, acesta a fost Moto Z3 de la mijlocul anului 2018, deși a fost oarecum un ieftin. Capacitatea sa de 5G a venit printr-un Moto Mod 5G, același lucru pe care Verizon îl va oferi dacă doriți să vă protejați viitorul Moto Z4.

După cum indică Amazon, Moto Z4 costă un apartament de 499,99 $, dar începând cu 13 iunie, poți să-l cumperi pentru 20,83 dolari timp de 24 de luni, cu 0% APR în conformitate cu planul de plată al dispozitivului Verizon. Clienții existenți pot primi de fapt 100 $ atunci când achiziționați un nou telefon când faceți upgrade la Moto Z4.

Dar dacă credeți cu adevărat că 5G este viitorul care nu este încă aici chiar acum, ați putea dori să auziți ce are de oferit Verizon. Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține un Moto Z4 pentru doar 10 dolari pentru 24 de luni și un Moto Mod 5G pentru 199.99 dolari. De asemenea, pentru o perioadă limitată de timp, dacă achiziționați acest lucru sub planurile Verizon's Above Unlimited sau Beyond Unlimited, puteți obține gratuit un abonament de bandă ultra-bandă de 5 G, ceea ce ar costa în mod normal 10 USD pe lună.

Credincioșii de 5G vor gândi, probabil, din greu la o astfel de ofertă accesibilă pentru un telefon gata de 5G. Cu toate acestea, ei trebuie să se gândească din greu la ceea ce primesc pentru suma de 499,99 USD. Acesta este prețul unui smartphone FHD + de 6,4 inch care rulează pe un Snapdragon 675 cu 4 GB de memorie RAM și cu o baterie de 3600 mAh. Cu alte cuvinte, un telefon de la mijlocul razei concurente într-o piață high-end 5G.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here