Motorola a fost destul de tăcută în acest an. Chiar și Moto Z4, care ar fi trebuit să devină emblema sa nominală din 2019, a ieșit liniștit, datorită unei revelații premature de către Amazon. Este aproape ca și cum nu ar fi vrut să atragă atenția asupra celui mai recent model Moto Z, care, desigur, nu are suficient de mult pentru a concura cu telefoanele high-end. Dacă totuși v-ați aștepta ca Motorola să se pregătească pentru a face o stropire mai mare, ați putea fi dezamăgit să auziți că nu, nu are niciun alt telefon Moto Z planificat în acest an.
                 

Motorola a lansat în mod tradițional telefoane în două sau trei, fiecare dintre ele variind ușor în unele spec sau caracteristică. Ar fi, de exemplu, un model "Play" mai accesibil sau o versiune "Power" cu o baterie mai mare. Cu toate acestea, pentru Moto Z, Motorola a lansat de multe ori un model "Force" cu specificări de vârf. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă de data aceasta.

Răspunzând unui potențial cumpărător interesat pe Twitter, Motorola USA confirmă faptul că nu există alte telefoane z din acest an planificate. Asta inseamna practic ca nu va exista forta Moto z4 deoarece 2020 ar fi mult prea tarziu pentru a lansa unul.

Asta ar putea fi o mare lovitură pentru fanii Motorola care speră să vadă semne că Motorola nu își încheie afacerea cu smartphone-uri. Niciunul dintre telefoanele sale din acest an până în prezent nu poate fi considerat "materialul emblematic" în măsura în care specificațiile merg. Cu alte cuvinte, compania pare să rămână blocată în a face telefoane mid-range și low.

De asemenea, acest lucru nu bate bine pentru familia Moto Z. Închiderea ușilor la începutul anului dă impresia că aceștia vor rămâne închiși pentru totdeauna. Din nou, viitorul Moto Z a intrat intotdeauna in discutie in ultima vreme, astfel incat s-ar putea sa nu fie o surpriza ca anul acesta ar putea fi ultimul.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here