Motorola Moto G7 a fost dezvăluită astăzi cu specificații care îi înlocuiesc pe predecesorii săi. Ecranul are o crestătură cu picătură de apă și o bărbie cu sigla Motorola pe ea. Partea din spate are o pereche de camere în formă de pilula, sub care se află o altă formă de pilula, cu o matrice 2x flash LED. Atât lentilele, cât și LED-urile sunt învelite într-un cerc care se ridică mereu ușor de pe partea din spate a telefonului.

                 

La sud de matricea camerei din spatele telefonului este sigla Motorola "aripi de lilieci". Acest logo se află în interiorul unui cerc hardware care se află în partea superioară a scanerului pentru amprente digitale al dispozitivului. Acest dispozitiv are o pereche de butoane pe partea dreaptă – una pentru alimentare și blocarea ecranului. Celălalt este un rocker pentru volum.

Motorola Moto G7 are un afișaj LCD IPS de 6.24 inci, cu un raport al ecranului la corp de 82,4%. Există 1080 x 2270 pixeli pe panou, generând aproximativ 403 pixeli pe inch pentru densitatea pixelilor. Pe partea de sus a acestui ecran este un panou de Corning Gorilla Glass 4 pentru rezistență la zgârieturi și rupere.

În interiorul dispozitivului este un procesor Qualcomm Snapdragon 632 (SDM632 14nm) cu procesoare Kryo 250 Gold de 1,8 GHz și procesoare Kryo 250 Silver de 1,8 GHz, precum și un GPU Adreno 506. Există un slot pentru card microSD în fiecare Moto G7, oferind capacitatea potențială de 128GB. Memorarea internă a datelor este de 64 GB, iar acest telefon include o memorie RAM de 4 GB cu care să lucrați.

O cameră din spate – camera principală – este un shooter de 12 megapixeli cu diafragmă f / 1,8 și PDAF în plin efect. Camera senzorului de adâncime este de 5 MP cu o deschidere f / 2.2. Puterea combinată a procesorului și a camerelor aduce aproximativ 2160p @ 30fps, 1080p @ 30fps, dar nu 60fps în nici o formă. Camera frontală este un shooter de 8MP cu f / 2.2 diafragmă, capabil de video de 1080p la 30fps

Bateria de 3000mAh de pe acest dispozitiv nu este deosebit de masivă, dar trebuie să servească dimensiunile relativ mici ale dispozitivului. Acest dispozitiv are o capacitate rapidă de încărcare de 15 W TurboPower – cu "9 ore de utilizare în 15 minute de încărcare".

Moto G7 Power

Motorola Moto G7 Power este o enigmă. Acest dispozitiv are un afișaj puțin mai mic decât cei mai apropiați frați, la 6,2 inci. Acest afișaj este de 720 x 1520 pixeli dens. Acest telefon are aceeași cameră de 8 megapixeli în față ca și G7.

Există doar o cameră pe spatele Puterii. Acest aparat foto este un shooter de 12 megapixeli cu diafragmă f / 2.0, și este puțin probabil că este ceva deosebit de special. Acest dispozitiv este marginal mai gros, mai amplu și mai greu decât standardul Moto G7 – cu o cantitate atât de mică încât nu ați observat, într-adevăr.

Motivul pentru care acest dispozitiv este mai mare – și mai greu – decât celelalte dispozitive este bateria. G7 cântărește la 174g, puterea cântărește 193g. Bateria 5000mAh în acumulatorul Power vs bateria de 3000mAh din G7 înseamnă că există doar puțin mai multă bătaie pentru dispozitiv.

Acest dispozitiv are același procesor la G7, cu memorie RAM de 3 GB în loc de memoria RAM de 4 GB a lui G7. Există o jumătate de stocare internă de 32 GB, dar există încă un slot pentru cardul maySD, astfel încât utilizatorii să renunțe la o grămadă de stocare a datelor, dacă acest lucru este necesar.

Moto G7 Power va fi disponibil în America de Nord "în luna următoare" pentru aproximativ 250 USD. Acest dispozitiv va fi lansat și în Europa, Brazilia, Mexic, țări din America Latină și Asia Pacific.

Moto G7 Joacă

Moto G7 Play are un afișaj de 5,7 inchi cu 1512 x 720 pixeli înăuntru. Este un IPS LCD cu rezoluție HD + – doar 294 ppi, destul de scăzut pentru orice telefon în 2019. Acest dispozitiv are o baterie de 3000mAh și un încărcător rapid USB-C 10W. Nu există niciun NFC aici, dar există un cititor de amprente.

Depozitul intern este de 32 GB, există un cititor de carduri microSD care acceptă până la carduri microSD de 128 GB. Procesorul din interiorul acestui dispozitiv este un Qualcomm Snapdragon 632 și avem 2 GB RAM cu care să se rostogolească. Ecranul este acoperit cu Corning Gorilla Glass 3, iar restul corpului este rășină din plastic.

Acest aparat are o singură cameră orientată spre spate, care este de 13MP cu f / 2.0, PDAF, pixeli de 1.12um și un LED flash. Există o singură cameră orientată spre față, de asemenea, care este de 8MP cu f / 2.2 și un singur LED flash. Acest dispozitiv va fi cu amănuntul pentru aproximativ $ 200 USD și va veni în Statele Unite "în luna următoare". Acest dispozitiv va fi disponibil și în Brazilia și Mexic, precum și în țări din întreaga Europă și America Latină.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here