Acțiunea relativ limitată pe care Motorola a văzut-o în anul 2019 ar putea fi salvată de un dispozitiv scurs de Motorola One Pro. Acest dispozitiv a fost difuzat astăzi într-un set de imagini de caz, ale căror efecte par destul de mult mai bine realizate decât media "face un caz iPhone 5 secunde după ce scurgeri" un fel de afacere. Motorola One Pro a fost anterior scurs cu același dreptunghi curbat pe colț, cu patru camere cu lentile mari pe spate (și un altul din față).
                 

Acest dispozitiv va funcționa aproape sigur cu Android One, un software care oferă în mod esențial experiențele cele mai de bază, rapide și cu experiențe pe care le oferă Google. Bazându-mă pe experiența pe care am avut-o personal cu dispozitivele Android One, aș spune că Motorola face un alt telefon Android One este decizia corectă. Ei alerg bine și alerg rapid.

Levierul Motorola One Pro arată asemănător cu cel al lui Mate 30 Pro (și probabil Mate 30 Lite), un smartphone Huawei cu patru camere, o bliț cu LED-uri spre dreapta în loc de stânga și un scaner de amprente imediat sub matricea camerei. Diferența mare (în ceea ce privește designul industrial) este alegerea Motorola de a include scanerul de amprentă digitală în aceeași insulă în creștere cu aparatele foto aplenty.

Dacă imaginile de aici sunt corecte, imaginile anterioare scurgeri ale Motorola One Pro arată o viziune minunată a lansării viitoare. Scurgerile anterioare sugerează că scanerul de amprente de pe spate ar putea fi sub sticlă, plat, alături de lentilele din apropiere, toate acoperite de un singur panou din sticlă armată.

Acest smartphone are un buton de alimentare pe partea sa, chiar sub un balansoar de volum, și cel puțin o gaură mică pentru mic (pe partea din spate a părții inferioare, după cum arată cazurile scoase în evidență în această după-amiază. are și un jack pentru căști – nu renunța niciodată, Motorola, nu pe jack-ul ăla!

Acest dispozitiv are o teapă de crestătură în față pentru a găzdui camera sa orientată spre față într-un afișaj de 6,2 inch. Data lansării acestui dispozitiv este încă necunoscută. Același lucru este valabil și pentru data revelării și pentru orice fel de prețuri – vă vom anunța când știm ce știm!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here