În această săptămână, cei de la Motorola, responsabili de aducerea unor actualizări mari de software către smartphone-uri, au lovit fotografii de 3 puncte pentru două mașini importante. Motorola One a fost lansat relativ recent în Statele Unite și deja este pregătit pentru actualizarea Android Pie de la companie. Moto X4 vine, de asemenea, Milhouse cu Android Pie, de asemenea, începând în această săptămână.

                 

Potrivit companiei Motorola, acest software va înlocui Android Oreo – ca o plăcintă a căzut de pe cer și a stricat tratamentul dvs. preferat cookie circulară. Acest lucru nu înseamnă că veți pierde date, însă întotdeauna când este vorba de orice actualizare de software, este posibil să doriți să faceți un fel de copie de rezervă înainte de a apăsa butonul GO. Această actualizare include o serie de modificări ale elementelor de bază: o Setări rapide redesenate, unele "controale de volum simplificate" și câteva modificări ale modului în care veți vedea notificările.

Utilizatorii vor găsi un nou mod de redare a ecranului cu această actualizare pe telefonul Motorola. Ei vor găsi un mod îmbunătățit "Nu deranjați". Motorola ne spune că această actualizare include "durata anticipată a bateriei mai lungă". Poate cu mai multă gust, dar fără promisiuni data viitoare!

Pentru a fi corect, fiecare versiune succesivă a aplicației Android a inclus măsuri de optimizare a bateriilor adoptate de Google. În cazul în care durata de viață a bateriei pe smartphone-urile moderne este o indicație, Google (și Motorola, în acest caz) și-au făcut foarte bine treaba. Au dispărut zilele în care aveau nevoie să se încarce la jumătatea zilei – niciodată din nou, spune I.

Există și o nouă "Navigare intuitivă" și "Aplicație recentă" și în această actualizare. Asta se pare ca pentru Motorola One si Moto X4, la fel.

Rețineți că faptul că o actualizare Android Pie începe de la lansarea sa în această săptămână nu înseamnă că veți primi actualizarea menționată astăzi. S-ar putea să fiți printre cei puțin mai norocoși să primiți această actualizare la sfârșitul acestei săptămâni. Dacă nu primiți actualizarea la Android Pie până vineri, este timpul să începeți să vă faceți griji. Pentru a verifica dacă actualizarea dvs. este încă în mix, mergeți la locul de verificare găzduit de Motorola

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here