Producătorii de calculatoare, dezvoltatorii de platforme și chiar Facebook au străbătut cu toții XR, acel nou termen care cuprinde realitatea virtuală, augmentată și mixtă, dar mulți, dacă nu toți, au cea mai mare parte a pieței high-end. Având în vedere costul prohibitiv al componentelor, puțini și-au făcut tehnologiile și hardware-ul la îndemâna consumatorilor. La MWC, la începutul acestui an, nreal-ul chinez de pornire a promis un set de căști realitate mixte, gata să poarte și la prețuri accesibile, iar acum face față acestei promisiuni cu lumina nreală.
                 

Oculus Quest nu este așa. În timp ce ultimul set de căști Oculus este într-adevăr accesibil, lumina nreală este mai mult ca Microsoft HoloLens, cu excepția unei fracții din preț, dimensiune și greutate. Dacă aveți Google Glass deja vu, nu ați fi prea departe, cu excepția faptului că lumina nreală arată mai mult ca ochelarii obișnuiți obișnuiți, ceea ce înseamnă că veți obține încă priviri ciudate atunci când le purtați în interior sau în locuri întunecate.

S-ar putea să nu-ți pese cum te uiți dacă lumina nreală oferă tot ce promite pe hârtie. Acesta include un afișaj de 1080, alimentat de un Qualcomm Snapdragon 855. Ochelarii realității mixte sunt, de asemenea, gata de 5G, când 5G începe să se rostogolească. În acest scop, nreal a încheiat un parteneriat cu telecomunicații importante din regiune, printre care China Mobile, China Telecom, China Unicom, EE, KDDI, KT, LG Uplus, Softbank Corp și
Swisscom.

Hardware, însă, nu este suficient, chiar dacă compania a coordonat îndeaproape cu Qualcomm. Un cap de amestec de realitate ar fi pur și simplu ochelari scumpi dacă nu ar avea conținut pentru el. În plus față de furnizarea unui kit SDK (și un kit de dezvoltatori mai scump), nreal a colaborat cu producătorul de jocuri pentru jocuri Black Shark și editorul de conținut VR NextVR pentru a da lumânării nreale niște carne.

În ceea ce privește acest preț, lumina nreală "Consumer Kit" va costa 499 dolari, dar va fi disponibilă în cantități limitate până acum. O lansare mai mare este planificată pentru anul viitor, dacă aparatul decolează cu adevărat. Dezvoltatorii pot încerca, de asemenea, să aplice un kit de dezvoltatori pentru $ 1,199, care include un controler 3DoF și pachetul de calcul proprietate al companiei.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here