Netflix este aproape pretutindeni, mulțumită în mare parte pentru biblioteca originală de conținut originală și foarte reușită și de astăzi se găsește acum într-un alt loc: Instagram Stories. Noua integrare face posibil ca utilizatorii Netflix să-și împărtășească direct conținutul preferat cu adepții, dar nu toți au acces la acesta.

                 

Înainte ca Facebook să facă posibilă partajarea directă a conținutului din aplicații de la terțe părți, utilizatorii Instagram au trebuit să preia o captură de ecran dintr-o aplicație diferită și apoi să le partajeze în Instagram Story. Soluția de rezolvare este obișnuită, dar greoaie, ceea ce ar putea duce la imagini de calitate inferioară și necesită mai mult timp pentru a finaliza procesul.

Instagram Stories a primit sprijin pentru distribuirea directă de la site-uri terțe de anul trecut, iar acum Netflix profită de această facilitate. Utilizatorii pot deschide opțiunea de partajare în aplicații Netflix – care a fost în jur de ceva timp și include platforme de mesagerie precum WhatsApp – pentru a găsi noua opțiune Stories

Această caracteristică este disponibilă numai în aplicația iOS în acest moment, unde utilizatorii vor vedea opțiunea de partajare a povestirii pe paginile individuale de conținut. Imaginea principală a emisiunii este pusă la dispoziție pentru poveste și poate fi extinsă cu alte articole oferite de Instagram, cum ar fi un sondaj pentru a vedea dacă adepții au vizionat emisiunea.

Presupunând că utilizatorul Instagram care vizionează povestea folosește un iPhone și are instalat Netflix pe el, pagina Story cu conținutul partajat va include un link direct pentru deschiderea show-ului pe Netflix. Deși numărul utilizatorilor Netflix care vor utiliza această caracteristică este probabil mic, utilizatorii Instagram ar putea beneficia de accesul simplificat la recomandarea și lansarea anumitor filme și emisiuni TV.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here