Netflix urmărește conducerea multor alte companii de tehnologie înaintea introducerii unui feed în aplicația mobilă. Numit "Extras", feed-ul apare pentru un număr mic de utilizatori Netflix din aplicația mobilă a companiei, unde li se permite accesul la o pagină dedicată derulării de conținut legate de vasta bibliotecă video a companiei.
                 

Fluxurile sunt, fără îndoială, cel mai des întâlnit element de design în aplicațiile mobile – sunt prezente în majoritatea rețelelor sociale, de exemplu, precum și în aplicații imagine și video precum Instagram. Designul este convenabil pe telefonul mobil, unde utilizatorii pot derula rapid printr-un feed pentru a vedea conținutul, inclusiv ceea ce este nou.

Feed-ul Netflix Extras le oferă utilizatorilor o privire suplimentară asupra conținutului companiei, inclusiv a remorcilor pentru emisiunile pe care ar putea să le vizioneze, a imaginilor și a altor materiale similare. Netflix a confirmat testul pentru Variety deși a avertizat că nu poate deveni o caracteristică permanentă în aplicație. Nu este clar care regiuni și câte persoane din ele au acces la feed-ul suplimentar.

Dacă se întâmplă să fii inclus în test, Netflix afirmă că poți găsi feedul Extras prin propriul său buton dedicat. Exemplele de conținut partajat de utilizatori includ imagini ale membrilor difuzate cu tipul de subtitrări pe care le-ați găsi de obicei pe Instagram, inclusiv @mențiuni și emoji.

Utilizatorii Netflix pot adăuga direct emisiunile respective în lista de redare "My List" pentru a viziona mai târziu, iar fiecare post include și opțiunea de partajare. Videoclipurile se redă automat atunci când utilizatorul se derulează spre ele (nu vă faceți griji, acestea sunt dezactivate) și imaginile sunt împachetate în galeriile de derulare.

Feed-ul suplimentar va atrage, fără îndoială, audiența mai tânără a serviciului, dar rămân întrebări legate de modul în care este implicat conținutul – dacă Netflix se concentrează asupra posturilor promoționale generice, în loc să ofere ceva cu adevărat interesant, .

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here