Deși ideea unui telefon smartphone convergent singular care acționează și ca desktop-ul tău nu a murit complet, nu a decolat nici pe deplin. Dintre aceste încercări, numai tehnologia Samsung de la DeX și Huawei Easy Projection rămân, dar pentru toată promisiunea lor de calcul cu adevărat mobil, ambii au uitat o piesă esențială a puzzle-ului: un port portabil pentru telefoanele lor. Această nevoie este în mare parte ocupată de un număr extrem de mic de producători de accesorii terțe. Acum unul dintre pionierii acelei piețe de nișă, care trece prin mulțimea din nou, pentru a aduce la viață NexDock 2, la timp pentru ultimele iterații ale companiilor pilot Samsung și Huawei.
                 

Ideea unui laptop practic gol, care transformă un telefon într-un laptop, merge chiar mai departe în 2011 cu Motorola Atrix. Din păcate, a fost prea mult înaintea timpului, când smartphone-urile nu aveau suficientă putere pentru a face această idee chiar credibilă. Astăzi, atât hardware-ul mobil, cât și software-ul au ajuns la vârstă, dar încă lipsește accesoriile care vor face computerele mobile cu adevărat convenabile.

Înapoi în 2016, un startup cu numele de Nex Computer a lansat o campanie Indiegogo pentru a finanța un astfel de pălărie. Având în vedere reputația proiectelor publicitare, a fost un miracol că produsul a fost expediat și aproape la timp. În timp ce primul NexDock a livrat de fapt tot ceea ce a promis, ceea ce a promis în primul rând nu a fost deloc de menționat. Era voluminoasă, grea și a fost făcută din plastic, iar ecranul HD a funcționat abia cu oricare dintre modurile de desktop Android disponibile pe atunci.

NexDock 2 promite acum să corecteze toate aceste greșeli. În timp ce este încă la 13,3 țoli, ecranul are acum un ecran de 1920 × 1080. Există porturi USB-C și un port HDMI de dimensiuni mari. Corpul este fabricat din aluminiu, dar, din păcate, este aproape la fel de greu ca și primul NexDock. Cu conectorii potriviți, NexDock 2 devine compatibil cu Samsung DeX și EMUI Easy Projection. Desigur, acesta poate fi de asemenea folosit pentru lucruri cum ar fi Raspberry Pi, bastoane HDMI sau chiar console de jocuri, presupunând că vă purtați în jurul tău.

Un regulat NexDock 2 merge pentru $ 229 pe Kickstarter, deși mai există încă o mulțime de sloturi mai mici de păsări precoce rămase. Nex a reușit să livreze cu succes noul NexDock mai mult de doi ani în urmă, dar rămâne să fie văzut dacă fulgerul va lovi de două ori.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here