Se spune că cel mai bun instrument este cel pe care îl ai cu tine. În ceea ce privește fotografia, aceasta ar putea însemna camera dvs. de smartphone. Cu ajutorul senzorilor de imagine mobili din ce în ce mai capabili, unii ar putea chiar să se întrebe dacă există un viitor pentru camerele compacte la intrare. Fara a fi surprinzator, producatorul de aparate Nikon spune ca exista si noile compacte COOLPIX A1000 si COOLPIX B600 incearca sa demonstreze de ce

                 

Există într-adevăr doar atât de multe lucruri pe care le poți îngheța în interiorul unui smartphone subțire, fără a sacrifica în cele din urmă calitatea. În timp ce camerele inteligente se aplatizează toate megapixelii pe care le pot, o zonă în care nu pot ține o lumânare împotriva camerelor reale este zoom-ul optic. Pentru asta, veți avea nevoie de o mulțime de lentile, de obicei mari. Deci, în timp ce cei de la OPPO sunt produși de realizarea zoom-ului hibrid de 10x, este o zi obișnuită pentru compacte

COOLPIX B600, de exemplu, are zoom optic de 60x. Nu este zoom digital, ci optic. Cu ajutorul tehnologiei digitale, puteți chiar să o luați până la 120x. Acest lucru permite aparatului foto să acopere fotografii cu unghi larg de 24 mm sau aproape de telefotografie de 1440 mm. Modelul B600 este echipat cu un control lateral de zoom pentru a mări ușor între acele nivele chiar și în timp ce înregistrați un videoclip. Există, de asemenea, un cadran care vă permite să vă atribuiți cele mai utilizate 10 moduri de fotografiere, astfel încât să nu fiți nevoit să pierdeți timpul în care vă aflați în setări.

COOLPIX A1000 poate avea un pic mai puțin capabilități de zoom, ajungând la un zoom optic de 35x, dar are un singur lucru pe care nici un smartphone nu îl are. Un vizor electronic echivalent cu 1166 k-puncte vă va ajuta să focalizați fotografiile exact așa cum camera văd lucrurile, fără nici o strălucire sau distragere a atenției. De asemenea, camera poate înregistra filme și fotografii 4K UHD în format RAW (NRW)

Atât COOLIPIX A1000 cât și B600 sunt echipate cu tehnologia wireless SnapBridge de la Nikon. Nu numai că acest lucru permite transferul automat al fotografiilor de la cameră la telefonul asociat, dar permite și utilizatorilor să se încarce imediat în serviciul de împărtășire a fotografiilor NIKON IMAGE SPACE. Detaliile despre disponibilitatea celor două camere compacte nu au fost încă anunțate.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here