Nintendo mi-a distrus viața și toată viața, anunțând Super Mario Maker 2, continuarea jocului de construcție la nivel de pe Wii U, care a produs mii de niveluri ciudate pentru cei care cred că jocurile "reale" nu sunt destul de greu. Jucătorii au cerut acest lucru, în principiu, deoarece Comutatorul a fost primul zvonuri .

Mario Maker 2 arată că a fost actualizat într-un număr de moduri utile, în afară de a fi pe o consolă care va fi de fapt susținută pe termen lung. Interfața a avut nevoie de ceva de mers pentru jucătorii de precizie mai mici vor folosi degetele în loc de un stylus pe ecranul tactil

Fără îndoială, aceasta va fi o remiză uriașă pentru serviciul de comutare online al Nintendo, care nu numai că vă va permite să vă partajați nivelurile și să încercați cele ale altora, dar dacă Nintendo ascultă baza jucătorului, va concura cu fantomele și cu alte multiplayer-uri caracteristici. Sperăm că putem construi lumi întregi, dar să nu devenim lacomi. Dar avem cu siguranță pante acum!

Sincer aș fi putut să joc jocurile NES și SNES-era Mario pentru totdeauna în repetate rânduri, iar re-lansările altor Marios pe Switch au făcut pe cele mai noi și mai accesibile. Probabil între acei și Mario Maker nu voi părăsi niciodată casa.

Detalii sunt cu adevărat insuficiente pentru moment, cu excepția faptului că jocul va ieși în luna iunie a acestui an, tocmai la timp pentru vară să sosească – și să fie închis cu perdele de întuneric, astfel încât nu se aprinde strălucirea mea de grasime Switch. Voi actualiza această postare dacă devin disponibile informații noi.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here