După-amiaza a adus o serie de anunțuri pline de evenimente de la Nintendo într-unul din promisiunile sale video directe, iar anul 2019 încearcă să fie un an banner pentru Switch. Iată tot ce a anunțat compania, de la Super Mario Maker 2 la remake-ul neașteptat al trezinului jocului Link Boy's classic

Fluxul rece a fost deschis cu o privire la noul Mario Maker, care ar fi un anunț suficient de sincer pentru o zi. Dar băiatul avea mai multă mânecă.

În primul rând lucrurile noi de fapt:

Afișată ultima, dar probabil cea mai mare parte a răspunsului la internet, este remake-ul al Linkului Trezirea care a ieșit mai mult de un sfert de secol în urmă pe Game Boy. Recunosc ca niciodata nu am terminat acest lucru, dar mi-a placut sa simt asta, asa ca imi pare rau sa joc aceasta noua versiune 3D cu schimbare inclinata, de perspectiva.

Platinum are un nou joc intrigant numit Astral Chain în care par să controlezi doi luptători în același timp, în unele acțiuni robot (?) – robot. Talentul de la The Wonderful 101, Bayonetta și Nier: Automata asigură că acest lucru va merita să fii atenți.

Recenta tendință de luptă royale și, probabil, cel mai bun joc vreodată făcut, Tetris, combină în Tetris 99 în cazul în care 100 de oameni simultan și blocuri de concurență picătură. Se pare că este un boboc, și este liber să pornești chiar acum.

Și pe sfatul JRPG:

Emblema Focului: Trei Case a primit un loc lung care a introdus personajele principale, pe care, fără îndoială, îl vei alia și / sau vei fi trădat. Romantismul este în aer! Și săgeți.

De la studioul din spate la bază care a scos I Am Setsuna și Lost Sphear vine Oninaki un RPG de acțiune care arată ca un bun bine distracționat, dacă nu în mod deosebit original.

Dragon Quest 11 S – o versiune imbunatatita a loviturii originale – si DQ Builders 2 sunt pe drumul spre Switch mai tarziu in acest an, in toamna si respectiv in iulie

]

Rune Factory 4 Special este un alt clasic imbunatatit, remasterizat intr-o serie pe care o ador (desi mi-as fi dorit sa-l remaster Frontier). De asemenea, a fost anunțat că RF5 este în curs de dezvoltare, așa că mulțumim lui Dumnezeu pentru asta
Final Fantasy VII vine la sfârșitul lunii martie, iar Final Fantasy IX este disponibil acum. Mi-e rușine să spun că nu am jucat ultima, dar aceasta este o mare oportunitate pentru.

Sidescrollers noi și vechi:

boxboy! + BOXGIRL! este o intrare nouă într-o serie de platforme de puzzle asemănătoare, care introduce unele personaje noi și multiplayer. Venind în aprilie.

Bloodstained: Ritual of the Night a primit o teaser, dar am auzit deja multe despre această continuare spirituală a lui Castlevania. Doar ieși!

Lumea artizanală a lui Yoshi iese din 29 martie, dar există un demo disponibil astăzi

Căpșuna Toad: Treasure Tracker primește o actualizare prin adăugarea de multiplayer la nivelele sale complexe și, în curând, un pachet plătit pentru altele noi. Aș putea aștepta o versiune combinată, dar acest lucru ar trebui să fie distractiv.

Diverse, dar încă interesante:

Noua Alianță Marvel Ultimate vine în această vară și nu pot să aștept. Al doilea a fost o explozie, dar a ieșit prea mult timp în urmă. Un bun coercitiv co-op este o potrivire naturală pentru Switch, plus un super-erou este distractiv.

Daemon X Machina jocul de combatere a mech-ului, este un demo înainte de eliberarea de vară. Acestea vor include schimbări și sfaturi de la jucători, deci dacă doriți să ajustați jocul, ajungeți la el

Disney Tsum Tsum Festival … Nu știu ce înseamnă asta. Dar pare sălbatic.

Deltarune ! Acesta este sequel-ul la iubitul Undertale, și puteți obține primul capitol pe Switch acum. Joacă mai întâi Undertale, sau nu vei primi glumele câinilor.

Au existat câteva elemente mai puțin aici și acolo, dar asta e esența. Mă bucur că am un comutator

Puteți viziona direct direct aici

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here