Există un emulator de switch Nintendo în testarea pentru Android chiar în acest minut, și se numește MonoNX. Aceasta ar putea fi o surpriză pentru unii utilizatori ai Nintendo Switch, mulți dintre ei care dețin deja sistemul și nu își pot imagina probabil că vor să folosească un dispozitiv Android pentru a juca jocurile pe care le-au primit deja pe Switch. Dar pentru universul iubitor de emulatori Android, intrebarea nu a fost niciodata daca ar exista un emulator de switch-uri Nintendo, dar cand va deveni realitate.

                 

Switch-ul Nintendo rulează un procesor NVIDIA sub capota lui – un procesor mobil, cum ar fi fost folosit anterior de hardware-ul NVIDIA, cum ar fi tableta NVIDIA SHIELD. Procesorul se rotește cu un procesor NVIDIA Tegra X1 mobil – iar Nintendo Switch "Pro" a fost zvonit că va veni cu NVIDIA Tegra X2 (dar asta e în afara punctului.) Astăzi vorbim de Android

Nu este exact situația NVIDIA, aceea de a căuta modul în care acest emulator este posibil. În schimb, baza lui MonoNX, făcută de echipa Ryujinx, și în cele din urmă ctrninja la GBATemp, o comunitate independentă de jocuri de reputație. Nu are nevoie chiar de un procesor NVIDIA pentru a rula, doar ARM64 CPU / OS și cel puțin 4 GB RAM.

Dacă vă îndreptați spre firul original GBATemp din acest moment, veți găsi descărcarea APK și descărcarea ROM temp. Orice descărcare și încărcare pe care o faceți este propria dvs. responsabilitate. Așa cum este valabil și pentru fiecare emulator, luați legile în propriile mâini – și cel mai bun loc pentru a începe este de fapt deține un comutator Nintendo înainte de a face nimic. Dar totul depinde de tine!

Dacă vrei să intri în dezvoltarea expansiunii acestui proiect, există un proiect discordat început chiar acum. Rețineți că acest emulator are în prezent … "absolut nici o grafică" și "doar ieșire consola" pentru moment. Acest lucru ar însemna că nici nu veți dori să începeți să-l utilizați – ci doar să țineți cont de evoluția sa. De asemenea, rulează doar "teste vechi homebrew" pentru acum – deci nu există jocuri! Acest … ar trebui să fie interesant.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here