La paisprezece ani după lansarea primei sale locații în New York, Nintendo deschide în cele din urmă un magazin oficial și în Japonia. Nintendo Tokyo va fi localizată în Shibuya Parco, noul lanț pilot al lanțului magazinelor Parco. Nintendo Tokyo este programată să se deschidă în același timp cu centrul comercial în toamnă.

Într-un anunț, Nintendo a declarat că "ne pregătim să facem acest magazin, care va fi o nouă bază pentru comunicarea informațiilor Nintendo în Japonia, un loc plăcut pentru o gamă largă de consumatori". În plus față de jocuri, console, accesorii cum ar fi amiibo și marcă de marcă, Nintendo Tokyo va găzdui, de asemenea, chioșcuri de jocuri și evenimente (dacă magazinul din New York, în Rockefeller Center, este ceva de făcut, acestea ar putea include turnee, demo-uri și lansări)

Nintendo a înregistrat recent o creștere puternică a veniturilor în trimestrul al treilea, dar și a redus prognoza schimbării pentru anul. Vânzările se pot relua, totuși, dacă Nintendo va lansa o versiune mai mică și mai puțin costisitoare a consolei, publicația japoneză financiară Nikkei a raportat că intenționează să o facă

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here