S-ar putea să nu fi auzit de HMD Global înainte, dar cu siguranță a făcut valuri pe piața de telefonie mobilă atunci când a achiziționat numele Nokia pentru a continua moștenirea mobilă a mărcii finlandeze. HMD Global a crescut, de asemenea, printre rânduri, oferind o experiență pură Android și ținând cont de angajamentul său de a împinge actualizări regulate. Ultima dovadă a acestui lucru este Nokia 1, primul său telefon Android Go, care primește Android 9 Pie.
                 

Lansat la începutul anului 2018, Nokia 1 a fost primul telefon Android HMD Global. Ca parte a acelei familii de dispozitive, nu avea multe de oferit în ceea ce privește caracteristicile. A fost destul de mult telefonul entry-level al lumii Android, cu un ecran FWVGA de 4,5 inch și 1 GB de memorie RAM.

În ciuda configurației sale slabe, telefoanele Android Go nu au avut de fapt nicio promisiune de actualizări regulate, așa cum a procedat Android One. Era în continuare până la OEM și majoritatea producătorilor tind să uite că telefoanele lor ieftine au existat vreodată după ce au făcut câteva vânzări.

HMD Global a transformat capul în lumea Android, depășind apelul de datorie de a-și actualiza telefoanele. La începutul acestei luni, a lansat Android 9 Pie pentru Nokia 3, ținând cont de promisiunea sa de doi ani de actualizări Android majore. Acum este rândul lui Nokia 1, chiar dacă nu există nici o garanție a actualizărilor.

Utilizatorii de Android vor dori probabil toți producătorii să fie la fel de diligenți ca HMD Global. Acordat, există astăzi relativ mai puține telefoane Nokia pe piață, dar dacă HMD își păstrează istoricul și îmbunătățește în domenii precum camerele de luat vederi, probabil va avea mai mulți utilizatori în cel mai scurt timp.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here