HMD a promis o nouă gamă de telefoane Nokia Android accesibile pentru cumpărătorii din SUA și acum ei livrează această promisiune cu primul smartphone Verizon. Este posibil ca Nokia 2 V să nu arunce prea mult o umbră pe Samsung Galaxy S10 în acest an, dar la o fracțiune din prețul majorității telefoanelor emblematice care ar putea să nu conteze.

                 

Este primul dintre dispozitivele HMD de marcă Nokia destinate pieței americane de a ajunge, în acest caz ca un telefon prepaid Verizon. Aceasta nu înseamnă contracte sau verificări de credit, nici taxe de activare. Numai 69.99 dolari din Nokia 2 V.

Cele șaptezeci de dolari ai un afișaj HD de 5,5 inci, flancat cu difuzoare stereo frontale. Android Oreo Go Edition rulează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 425 (MSM8917) asociat cu 1 GB de memorie RAM și 8 GB de stocare. Din fericire, există și un slot pentru cartele microSD care se adaugă la acesta din urmă.

Pe ​​partea din spate există o cameră foto de 8 megapixeli, în timp ce fața face o cameră de 5 megapixeli. Punctul real de vânzare al Nokia 2 V – dincolo de preț – este, probabil, bateria. HMD a găsit un spațiu pentru o baterie de 4.000 mAh, care se pare că oferă până la 10 ore de utilizare sau o durată de 35 de zile în standby.

Este, de asemenea, compatibil cu încărcătoarele 5V / 2A, pentru perioade de încărcare mai rapide. Dezavantajul este că te uiți la un port microUSB pentru a încărca, frustrant dacă restul gadget-urilor tale utilizează noul USB-C.

Android Oreo Go Edition este o rară relativă în SUA încă. Direcționate în cea mai mare parte pe piețe în care cumpărătorii nu își pot permite, de obicei, felul de hardware-ul emblematic pe care îl vedem în dispozitivele Samsung, Google și LG, este o versiune dezbrăcată de Android adaptată specificațiilor mai conservatoare. Aceasta include atât sistemul de bază, cât și aplicațiile pe care le execută.

Pe ​​de o parte, Android Oreo Go Edition a fost împărțită pentru a elimina o parte din bloat. În același timp, aplicațiile specifice Google au fost introduse într-o dietă: acestea necesită mai puțin spațiu pentru instalare, ar trebui să ruleze rapid pe procesoare cu viteză mai mică și sunt mai mici pentru descărcare. Care plătește dividende dacă încercați să gestionați cu o cotă de date mai mică.

Într-adevăr, Google se așteaptă ca telefoanele Android Oreo Go Edition să fie la fel de ieftine ca și 30 de dolari. În mod evident, acest Verizon Nokia 2 V este mai scump decât acesta, dar din nou veți obține specificații ușor mai bune – pentru caracteristici precum camera și bateria – decât alte dispozitive Go Edition pe care le-am văzut deja pe piață. Cei care doresc un dispozitiv mai de bază, care să nu spargă banca, ar putea găsi însă o mulțime de plăceri aici

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here