Amintește-ți Nokia 3? Nu te simți rău dacă nu o faci. Pe piața smartphone-urilor, un telefon vechi de doi ani este ușor uitat. Chiar mai mult, un telefon de intrare de doi ani, cum ar fi Nokia 3. Dar acesta este motivul pentru care HMD Global schimba capetele Android cu surprinzator, dar nu chiar neasteptat anuntat. Acest telefon de la buget din 2017 primește Android 9 Pie și ar trebui să-i facă pe ruși de alți producători de telefoane.
                 

Pentru a fi sincer, Nokia 3 nu a fost nimic de scris despre acasă chiar și atunci. Nu cu excepția cazului în care sunteți un fan al mărcii Nokia și în urmă cu doi ani ați căutat un telefon Android ieftin. Dispozitivul mobil de tip "all-metal" avea un ecran tipic de 5 inci pe 720p (acesta era înainte de decolări) și rulează pe un procesor MediaTek quad-core. Camera unică pe spate are un senzor aproape de jenant de 8 megapixeli, în timp ce, în mod surprinzător, exact același.

Majoritatea producătorilor de echipamente originale își uită telefoanele la intrare la câteva luni, dar pentru HMD Global doi ani sunt doi ani. Deci, la timp pentru a doua zi de naștere, producătorul dă Nokia 3 (2017) nu o prăjitură, ci o plăcintă.

Bineînțeles, unii ar putea să sublinieze că HMD Global este, într-un fel, ucis propria afacere, oferindu-i proprietarilor Nokia 3 mai puține motive să cumpere un nou telefon Nokia. Cu toate acestea, se poate argumenta că câștigarea încrederii consumatorilor este mai importantă și asigură că acești oameni vor continua să patroneze telefonul după telefon după telefon. De asemenea, este mult mai atractivă pentru utilizatorii Android care sunt obosiți de uzura planificată a producătorilor de echipamente originale.

Întrebarea este acum dacă Nokia 3 va primi în continuare Android Q în cursul acestui an. Diferiți producători interpretează în mod diferit "doi ani" și, pentru a fi corecți, Nokia 3 a primit deja două actualizări Android (de la Nougat la Oreo la Pie) în doi ani. Dacă încă primește Android Q, atunci HMD Global va stabili încă un standard pe care l-am dorit să îl urmeze toți producătorii de echipamente originale Android.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here