Unii ar putea considera MWC de anul trecut că s-au limitat la plictisitor, dar în acest an promite să fie altceva decât. Bineînțeles, există promisiunea telefoanelor pliabile și cel puțin două telefoane fără buton, fără cusur. Dar, dincolo de acestea, există, de asemenea, cum ar fi Nokia 9 PureView pentru a face capul rândul său. Cunoscut de HMD Global și confirmat de o presă oficială de presă, smartphone-ul cu penta-lentilă demonstrează cum se pot întoarce lucrurile atunci când scoateți toate camerele.

                 

Câte camere din spate aveți nevoie de un telefon? Întrebați Google și va răspunde "una". Dar nu pare să se oprească numărul tot mai mare de camere pe spatele telefonului, iar HMD Global va arăta următorul pas logic. Din fericire, a găsit o modalitate de a face acest lucru într-un mod mai mult sau mai puțin elegant.

Potrivit a ceea ce 91mobiles spune că este o apariție oficială a presei pentru aparat, cele cinci camere ale lui Nokia 9 PureView sunt aranjate într-un cerc împreună cu blițul LED și un senzor de autofocalizare. În prezent, nu există încă un consens cu privire la ce vor avea acești cinci senzori. Va exista cel puțin un senzor principal, un senzor teleobiectiv și un senzor ultra-lat. Celelalte două ar putea fi orice combinație de senzor de adâncime, senzor monocrom sau cameră de zbor cu timp de zbor.

HMD pare să fi fost mai puțin investit în partea din față a telefonului Nokia 9. În timp ce aproape fără manevră, încă mai are destul loc în partea de sus nu doar pentru camera frontală, ci și pentru un brand Nokia. Nu există spațiu pentru un senzor de amprentă digital, care este ascuns sub afișaj.

Cu caracteristicile Nokia 9 PureView toate confirmate, cea mai mare întrebare acum este prețul. Chiar și cu strategia obișnuită de preț a HMD Global, că multe camere și specificații high-end vor aduce cu siguranță un preț frumos. Ceea ce ridică întrebarea dacă cele cinci camere vor merita în final acest cost

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here