Pur și simplu bazat doar pe zvonuri, opinia populară despre viitoarea Nota Galaxy 10 a fost destul de neclară. Da, s-ar putea să aibă un punct mort mai mic pe gât, dar orice altceva despre phablet pare să fie îngrijorător pentru fanii liniei. În cele din urmă, oferind un telefon neprotejat o amânare, o nouă scurgere pare să sugereze că va avea ceva foarte puțini telefoane de astăzi. Acestea fiind spuse, încărcarea presupusă de Samsung super-rapid ar putea, de asemenea, să inverseze și să ridice și mai multe preocupări.
                 

Samsung deja oferă o caracteristică "Adaptive Fast Charging" pe telefoanele sale, dar în timp ce este OK, a rămas în urma rivalilor săi în viteză și inovare. Bineînțeles, acest lucru nu este întotdeauna un motiv pentru riscul arderii oamenilor, literal și figurativ, însă Samsung ar fi decis că este timpul să renunțăm din nou la acest risc.

Universul prolific @ Universul Tweed tweeted o imagine a lui da Vinci, considerat a fi numele de cod pentru nota Galaxy, cu titlul "101101". Numărul binar convertește la "45" în termeni obișnuiți umani și este luat ca o sugestie că telefonul ar putea veni cu o tehnologie de încărcare rapidă de 45 de wați.

Încărcarea rapidă adaptivă de la Samsung este de maxim 18 wați. Galaxia Nota 10 a fost zvonit mai devreme pentru a adopta o tehnologie de încărcare de 25 de wați, dar, la 45 de wați, această cifră este aproape dublată. Noul Samsung de încărcare rapidă ar putea depăși toate celelalte încărcătoare de viteză, cu excepția tehnologiei SuperVOOC de 50W a OPPO și a tehnologiei experimentale de 100 Watt a lui Xiaomi.

Încărcarea rapidă, totuși, nu se întâmplă prin magie și, în mod natural, generează mai multă căldură decât cele convenționale. Având în vedere istoria Samsung cu incendii de telefon, este destul de mare risc pentru asta. Dar, după aproape trei ani, probabil că a durat mult.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here