Pregătește-te pentru o grămadă de emoji noi, cu o față de căscat, cu mâna ciudată, cu o persoană surdă și cu persoane în scaune cu rotile, cele mai recente adăugiri la Unicode Emoji v12.0. Lista finală a emoji 2019 face ca jocul să fie mai incluziv, cu o varietate mai largă de tonuri de piele, dizabilități fizice și multe altele.

                 

De exemplu, sunt prevăzute numeroase emoji cu scaune cu rotile noi, cu bărbați și femei, atât în ​​scaune cu motor, cât și manual. Există bărbați și femei cu bastoane, de asemenea, și un emoji surzi. Atât câinele de ghidare, cât și emojisul de serviciu sunt adăugate, de asemenea.

Se adaugă brațe și picioare mecanice, pentru a arăta proteze și există și o ureche cu un emoji pentru aparatul auditiv. Urechea va fi oferită și într-un număr de tonuri de piele. De asemenea, au fost incluse bastoane și scaune cu rotile fără oameni care le foloseau și au fost adăugate inimi noi și albe.

În altă parte, sunt alte tipuri de diversitate pe care noul emojis v12.0 le adoptă. Există diferite iterații ale oamenilor care dețin mâini, de exemplu, inclusiv femei care țin mâna cu femei, bărbați cu bărbați și femei cu bărbați. Fiecare vin cu diferite opțiuni pentru tonul pielii.

Alte modificări se extind asupra a ceea ce animalele și produsele alimentare sunt oferite. Acum există un emoji lejer, împreună cu o vidră, un orangutan, un skunk și un flamingo. Discuțiile pe bază de alimente vor putea folosi liber de usturoi și emojis de ceapă, împreună cu noi vafe, falafel, unt și stridii emojis. Există, de asemenea, o cutie de suc, o băutură mate și un cub de gheață.

Unele dintre adăugiri sunt mai neobișnuite decât altele. Există o mână de ciupit acum, pentru a arăta o cantitate mică de ceva, împreună cu un yo-yo și un zmeu. Saturn primește un emoji propriu, în timp ce personalul medical va fi încântat să vadă stetoscopul, bandajul adeziv și emojisul de sânge.

În total, există mai mult de 70 de variații sau adăugiri în v12.0, înainte de a lua în considerare variațiile bazate pe tonul pielii și alți factori. Înainte de a vă face prea entuziasmați de utilizarea acestora, merită însă să rețineți că doar pentru că organizația Unicode anunță fiecare nou glif, aceasta nu înseamnă că acestea vor fi disponibile instantaneu pe telefonul dvs. smartphone, laptop sau pe alt dispozitiv. Pentru aceasta veți avea nevoie de o actualizare pentru iOS, Android sau orice altă platformă pe care o utilizați, iar programul de lansare nu este valabil pentru Apple, Google și alte companii.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here