Familiar, și totuși nou: noul Mac Pro 2019 este la fel de mare de plecare, de la o generație la alta, ca și computerele Apple, dar într-un fel se simte confortabil. Poate că este modul în care se îndreaptă înapoi spre vechiul "grătar de brânză" estetic în zilele dinaintea gunoiului, sau un sens mai nebulos că Apple este în sfârșit, din nou, ascultându-i pe cei mai ambițioși utilizatori ai săi.
                 

Sau poate că doar noul Mac Pro oferă Apple o oportunitate reînnoită de a face ceea ce face cel mai bine: înfășurați hardware-ul cel mai agresiv, de ultimă oră, într-un design elegant, și alungați-l cu hiperbolă. Asta nu înseamnă că Mac Pro 2019 nu este impresionant sau chiar nu merită acest hype.

Fotografiile sunt înșelătoare; ele alunecă fascia, în detrimentul Mac Pro. Până aproape, fiecare gaură este de fapt un mic grup de deschideri circulare, ca și cum bulele de săpun s-au apăsat aproape, au fost turnate în aluminiu și apoi au izbucnit într-o succesiune fascinantă. Ca și cele mai bune modele, totul este din motive funcționale.

Seria de găuri permite mai mult flux de aer. În spatele ochiului este o gamă de trei ventilatoare supradimensionate, pentru ca totul să se mențină rece. Picioarele metalice subțiri pot fi înlocuite cu roți convenabile, transformând Mac Pro în echivalentul tehnic al valizei. Mânerele sale nu sunt doar estetice, ci sunt integrate în cadrul din oțel inoxidabil pentru o rezistență maximă.

Este, de asemenea, eminamente modular, cu tot potențialul de extindere pe care pro-utilizatorii l-au găsit absent în ultimul Mac Pro. Opt sloturi PCI – dintre care patru sunt lățime întreagă, trei lățime unică și una luată cu un modul I / O – sunt un început bun, dar modul în care Apple le utilizează este remarcabil. Modulul Apple MPX este un nou mod de a privi grafica extensibilă, în timp ce Apple Afterburner – axat exclusiv pe accelerația video – este un alt exemplu de utilizare a întregii companii de integrarea strânsă a hardware-ului și a software-ului.

Valorează în nord de 5,999 $? Aceasta este o întrebare că va trebui să așteptăm răspunsul. Desigur, toată lumea pe care Apple a adus-o la prezentarea sa WWDC a fost foarte, foarte entuziasmat de noul Mac Pro. Din nou, asta nu e prea surprinzător.

Ceea ce se va baza pe toate este prețul. Procesorul Mac Pro de 5.999 dolari este doar mașina de bază: un procesor Intel Xeon W cu 8 nuclee de 3,5 GHz, o singură placă grafică Radeon Pro 580X și 32 GB de memorie. Este puțin probabil să fie lentă, nu, dar dacă sunteți în căutarea de a urmări viziunea neplăcută a unui studio multi-8K cu grafică duală și multe altele, vă puteți gândi să cheltuiți mai mult.

Max, puteți avea până la un procesor Intel Xeon W cu 28 de nuclee, până la 1,5 TB de memorie și procesoare dual AMD Radeon Pro Vega II Duo. Există o sursă de putere de 1,4 kilowați pentru a ține tot ce rulează: un modul MPX poate suge până la 500W pe cont propriu. Depozitare, dacă nu sunteți mulțumit de unitățile Thunderbolt 3, vine cu o mulțumire de până la 4TB de SSD.

Asta va fi scump. Cum scump, exact, nu știm. Prețurile finale se vor apropia de lansarea Mac Pro în această toamnă, dar să ne confruntăm cu aceasta, $ 10k + nu va fi neobișnuită odată ce veți începe să vă entuziasmați pe lista de opțiuni.

Acest lucru poate fi, deci, un punct de socoteală pentru cei care au cerut putere maximă și expansiune de la un calculator Apple, dar nu au buzunarele adânci pentru a-și susține acele apete. Pro Display XDR are aceeasi poveste: panoul de 32 de centimetri din Retina 6K, care arata foarte bogat si incitant si care strange 4.999 de dolari din portofel in acest proces. Vrei standul sculptural? Asta te va costa un alt 999 dolari.

Vorbim deci de bani serioși, și asta va sorta amatoriții ambițioși de la adevărații profesioniști. Pro Mac 2019 este exact ceea ce fanii MacOS i-au cerut Apple să facă. Acum, ei trebuie doar să-și dea seama cum să-și permită.

        
               
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here