Aproape orice cuvânt în numele noului ceas TAG Heuer – Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanograph – este important. Carrera îl conectează la lunga istorie a cronografelor de la TAG, în timp ce Caliber sugerează un ceas manual realizat cu o anumită pricepere tehnică. Tourbillon înseamnă că vă puteți aștepta ca acest lucru să costă mai mult decât o mașină (aproximativ 25.000 de dolari atunci când acesta este în vânzare) și Nanograph sugerează că acest lucru face ceva destul de unic. Și este.

TAG Heuer iubește experimentarea cu materiale noi, iar Nanograful prezintă un nou design de păr care este unic pentru TAG. Părul de păr, care este fabricat din carbon-compozit, este ușor și neafectat de gravitate sau șoc. De asemenea, oferă "oscilații concentrice perfecte" și este complet antimagnetic. Cuplul cu turbionul rotativ și sugestia este că acest ceas va rămâne exact sub orice presiune

Mai mult, restul mișcării include fibră de carbon și aluminiu, care reduce efectele temperaturii și arată destul de răcoare. Nu face prea mult – în fond, arată timpul scurs – dar o face într-un mod sexy.

"Această nouă interpretare a TAG Heuer Carrera cu tehnologia sa in-house avansată subliniază moștenirea noastră în realizarea excelenței în ceasornicărie și dovedește că rămânem respectați valorilor noastre de performanță, perturbare și avangardă", a declarat TAG CEO Stéphane Bianchi .

Este destul de fascinant să remarcăm că materialele care au intrat în această mică minune mecanică sunt surprinzător de noi. Nu mulți producători folosesc fibră de carbon în acest fel și faptul că intră într-un ceas mecanic de cronograf pentru mai puțin de 100.000 de dolari este surprinzător. Acum trebuie doar să vă convingeți să cheltuiți 25.000 de dolari pe un ceas.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here