Telefoanele smartphone-uri sunt una dintre tendințele de nișă de pe piața de telefonie mobilă în aceste zile și, în funcție de momentul în care îl întrebi pe Razer, este și unul profitabil. Fiecare are propriul truc în încercarea de a convinge cumpărătorii că pot oferi mult mai mult decât telefoane similare de înaltă calitate, care sunt la fel de puternice. Nubia Red Magic 3, probabil, ia tortul cu un ventilator de răcire propriu interior. Din fericire, testul de durabilitate obișnuit arată că nu este singura superputere.
                 

Aceste telefoane de jocuri sunt adesea construite ca un rezervor, iar Red Magic 3 nu este diferit. Ea funcționează bine pe testul de zgârieturi la fel ca orice alte smartphone-uri cu ecranul zgâriat cu o pick-up de nivelul 6 de la Mohs. Majoritatea suprafețelor sunt metalice și în timp ce scanerul de amprente de pe spate se zgârie ușor, acesta continuă să funcționeze perfect oricum.

Testul de ardere a fost inutil ca întotdeauna, dar și curios de această dată. Ecranul a impulsat alb la locul arderii, dar a revenit la normal după ce căldura a fost îndepărtată. Din păcate, spre deosebire de unele ecrane OLED mai noi, marca fantomă albă a devenit un design permanent.

Testul de îndoire a dat un scurt șoc atunci când un sunet de crăpare a fost auzit la prima încercare. Nimic nu sa rupt, dar ecranul și corpul au decis să se despartă, dar să rămână civil. Să sperăm că nimic din interior nu a fost rupt nici ca un fan.

Va trebui să așteptăm ca JerryRigEverything să înceapă să vadă în sfârșit ce anume îi face pe acel fan, dar, deocamdată, Red Magic 3 este un telefon clar puternic. Dar, ca mulți super-eroi, are o singură slăbiciune. Mulțumită ventilatorului și tuturor fantele de răcire, acest telefon nu este unul pe care l-ai risca să-l apropii de apă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here