Achiziționarea rețelei Amazon de rețea Compania router Eero este o piesă inteligentă care adaugă un număr de carduri la mână în piața rapidă de locuințe inteligentă. De ce nu ar trebui fiecare router să fie Echo și fiecare ecou să fie un router? Consolidarea celor două metode de sinergie puternică și o pârghie semnificativă împotriva concurenței încăpățânate.

Nu este niciun secret că Amazon vrea să fie în fiecare cameră a casei – și pe ușa din față pentru cizme. Acesta a cumpărat companii conectate la camerele de luat vederi și microfonul Blink and Ring și, desigur, la evenimentele sale, a introdus nenumărate dispozitive noi de la conectori conectați la microunde.

Toate aceste dispozitive se conectează între ele, iar internetul, fără fir. Folosind ce? Un router din spatele canapelei, probabil de la Netgear sau Linksys, cu un număr de model de 7 caractere și un aspect utilitar. Acest teritoriu adiacent este tinta viitoare pentru expansiune.

Dar Amazon s-ar fi putut transforma cu ușurință în acest lucru cu un gadget de bază de ani în urmă. De ce nu? Pentru că știa că va trebui să depășească ceea ce se află pe piață, nu numai în puterea semnalului sau în construcție, ci prin schimbarea produsului într-o categorie cu totul nouă.

Routerul este unul dintre numărul de dispozitive rămase în casă care este încă doar o "echipament". Puțini oameni folosesc routerele pentru orice altceva decât o conexiune wireless de bază. Bitile vin și trec prin cablu și sunt transmise la dispozitivele corespunzătoare, mecanic și invizibil. Este un dispozitiv pe care puțini îl gândesc să-l personalizeze sau să-l îmbunătățească, dacă se gândesc deloc la asta.

Apple a făcut câteva incursuri timpurii cu produsele Aeroportului, cu prețuri prea mari și în cele din urmă sortite, care au servit unor scopuri suplimentare, cum ar fi backup-uri simple, și au fost, de asemenea, proiectate suficient de bine pentru a trăi pe o masă în loc de sub ea. Dar numai recent, ruterul wireless umil a avansat dincolo de starea echipamentului. Sunt companii ca Eero care au făcut-o, dar Amazon a făcut-o realistă.

Construiți cererea, apoi vindeți oferta

Este clar că în multe case nu este suficient un singur router Wi-Fi. Două sau chiar trei ar putea fi necesare pentru a obține semnalul corespunzător în dormitoarele de la etaj și în atelierul din garaj.

Cu câțiva ani în urmă, acest lucru nu era necesar nici măcar pentru că erau mult mai puține dispozitive care aveau nevoie de o conexiune fără fir pentru a funcționa. Dar acum, dacă semnalul dvs. nu ajunge pe ușa din față, încuietoarea nu va trimite un videoclip al transportatorului de corespondență; dacă nu ajunge la garaj, nu puteți activa deschizătorul pentru vecin; dacă nu ajunge la etaj, copiii vin jos să se uite la televizor – și nu putem avea .

Un sistem de plasă cu semnale de transmisie a mai multor dispozitive este o soluție naturală și este folosit de mulți ani în alte contexte. Eero a fost printre primii care nu a creat un sistem, ci a face un joc de consum, deși la nivel de lux, mai degrabă ca Sonos.

Google a intrat în joc relativ curând după aceea cu OnHub și cu sateliții săi, dar nici una dintre companii nu părea să spargă codul. Câți oameni știți care au un sistem de rețea router? Foarte puține, mi-aș paria, probabil puțin, în comparație cu vânzările de router obișnuite.

Se pare clar acum că piața nu era destul de pregătită pentru tipul de investiție și complexitatea pe care rețelele rețelei le-au impus. Amazon, totuși, rezolvă această problemă, deoarece routerul cu ochiuri de plasă va fi un Echo, un Echo Dot sau un Echo Show – toate dispozitivele care se găsesc deja în camere multiple ale casei și par foarte susceptibile de a include un fel de protocol de plasă în următoarea lor actualizare

Este greu de spus exact cum va funcționa, deoarece un router de înaltă calitate are în mod necesar caracteristici și hardware care îi permit să-și facă treaba. Adăugarea acestora la un produs Echo ar fi non-trivială. Dar se pare că este foarte probabil să ne putem aștepta la un ecou Hub sau la ceva asemănător, care se conectează direct la modemul dvs. prin cablu (este puțin probabil să îndeplinească acea datorie) și îndeplinește îndatoririle obișnuite ale router-ului, funcționând în același timp ca un gadget atractiv multifuncțional Alexa.

Acesta este deja un pas mare de la routerul obișnuit. Dar distracția începe doar pentru Amazon.

Joc pe platformă

Apple are puternice sinergii în ecosistemele sale, dintre care iMessage trebuie să fie cel mai puternic. Este singurul motiv pentru care folosesc acum un iPhone; dacă Android avea acces la iMessage, mi-aș schimba mâine. Dar mă îndoiesc că va face vreodată, așa că sunt aici. Google are un astfel de blocaj în căutarea și publicitatea – încercați doar să scăpați. Și așa mai departe.

Amazon are o aderență la moarte pe retail, desigur, însă setea sa golă pentru o locuință inteligentă populată de Amazon a fost evidentă, deoarece a luat pasul inteligent pentru a-și deschide platforma Alexa pentru practic oricine să livreze. Următoarele Alexavalanche au adus gunoaie din toate colțurile lumii și câteva lucruri bune. Dar a trimis dispozitive.

Acum, orice dispozitiv va funcționa cu viitorii hibrizi Echo-Eero. În cele din urmă va funcționa ca un router perfect în mod obișnuit. Dar Amazon va pune un alt strat pe acea interfață în mod special cu Alexa și alte dispozitive Amazon. Imaginați-vă cât de simplă va fi interfața, cât de ușor veți putea să vă conectați și să configurați dispozitive inteligente de acasă inteligente – pe care le-ați cumpărat pe Amazon, în mod natural

[19459106] Sigur că acea camă pentru copii non-Alexa va funcționa dar cum ar fi bulele albastre și verde ale Apple, un indicator va clarifica faptul că acest dispozitiv, chiar perfect funcțional, este bine lipsit . O imagine gri, generică a dispozitivului în loc de o pictogramă personalizată sau o vizualizare live din camera dvs. Amazon, poate. Este vorba de lucruri mici, care schimbă mințile, mai ales când Amazon subminează concurența prin prețuri subvenționate.

Rețineți că acest lucru este valabil și pentru extinderea rețelei – alte dispozitive Amazon (Dot și ilk) probabil nu vor juca numai frumos cu hub-ul, ci vor acționa ca extenderi de rază și vor efectua alte sarcini, cum ar fi transferurile de fișiere, aruncarea video, etc. Amazon stabilește un intranet privat în casa dvs.

Interacțiunea bogată a datelor cu dispozitivele inteligente va deveni în curând un foc important. Cât de multă putere este folosită? Câți oameni sunt acasă și când? Ce podcast-uri sunt ascultate, în ce momente și de cine? Când a ajuns acea livrare UPS la ușă? Amazonul deja obține o mare parte din acest lucru, dar construirea unei rețele de plasă îi conferă un acces mai mare și îi permite să stabilească regulile în vigoare. Este o suprafață uriașă prin care să oferim servicii și reclame sau să satisfacem în mod preemptiv nevoile utilizatorilor.

Snoopingul nu este ușor (sau înțelept)

Un lucru care merită o mențiune rapidă este posibilitatea, așa cum se va părea unora, că Amazon va urmări traficul pe internet dacă utilizați ruterul său. Am vești bune și vesti proaste.

Vestea bună este că nu numai din punct de vedere tehnic este foarte dificil, dar foarte nechibzuit să spui la acest nivel. Orice trafic important care trece prin router va fi criptat, pentru un singur lucru. Și nu ar fi un avantaj prea mult pentru Amazon oricum. Datele importante despre dvs. sunt generate de interacțiunile dvs. cu Amazon: articolele pe care le căutați, arată că vizionați și așa mai departe. Îndepărtarea datelor de navigare aleatorie ar fi invazivă și ciudată, cu foarte puține beneficii.

Eero a adresat întrebarea direct la scurt timp după anunțarea achiziției:

Poate că ar fi în cele din urmă ca un ultim efort de a monetiza, dar nu este nici aici, nici acolo.

Acum vestea proastă. Nu vrei ca Amazon să vadă traficul tău? Pacat! Cele mai multe dintre internet ruleaza pe AWS! Dacă Amazon ar păsa într-adevăr, ar putea face probabil tot felul de lucruri rele în acest fel. Dar din nou ar fi o sabotare nechibzuită.

Free-for-all

Ce se întâmplă în continuare este o cursă a înarmărilor, deși mi se pare că Amazon ar fi putut câștiga deja. Google și-a luat împușcăturile și poate fi mușcat odată, de două ori timid; prezența sa inteligentă la domiciliu nu este aproape atât de mare. Apple a ieșit din jocul routerului pentru că nu mai sunt mulți bani în el; nu va pasa daca cineva foloseste un HomePod Apple (ce nume) cu un router Amazon

Huawei și Netgear au deja routere cu funcții Alexa, dar nu pot oferi nivelul de integrare profundă pe care Amazon o poate; nu există nici o îndoială că aceasta din urmă va rezerva multe caracteristici interesante pentru propriile sale dispozitive de marcă

Linksys, TP-Link, Asus și alți producători de echipamente originale care deservesc spațiul router-ului pot exploda ca jucărie, deși se pare că se vor baza pe specificații și natură utilitară pentru ao împinge cu buget și performanță piețele, lăsând Amazonul să domine o fărâmă … și sperăm că sliverul nu va crește într-o pană.

Un loc în care poți vedea o competiție interesantă este de la cineva care se bazează pe unghiul de confidențialitate. Deși am stabilit că Amazon nu este de natură să utilizeze dispozitivul în felul acesta, teama nu trebuie justificată pentru a fi profitată de publicitate. Și oricum există alte caracteristici, cum ar fi blocarea robustă a anunțurilor și așa mai departe, de exemplu, un router cu sursă deschisă alimentat de Mozilla ar putea face un caz.

Dar se pare că, prin achiziționarea unei lansări avansate, dar cu un potențial înfruntat, care era înaintea pieței, Amazon va putea intra rapid și se va înmulți, în timp ce ceilalți își vor schimba răspunsurile.

Așteptați specialități pe Eeros în timp ce stocul durează, apoi un nou val de dispozitive compatibile cu marcaje Echo, compatibile cu ochiurile de plasă, compatibile cu spatele, mega-simple de configurare și mai mult decât competitiv la preț. Acum este timpul și camera de zi este locul; Amazon va greva din greu și poate va pune în mișcare capătul router-ului ca echipament simplu.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here