Astăzi, jocul Freak a debutat un nou Nintendo Direct centrat în jurul valorii de Pokemon Sword and Shield . Deși Directul a durat doar 15 minute, în prezentare a apărut o sumă surprinzătoare de informații. Unele dintre noile Pokemon din generația 8 au fost dezvăluite și am primit niște detalii noi despre regiunea Galar, pe care jucătorii o vor explora pe măsură ce își vor face drumul prin joc.
                 

Șeful dintre noile detalii, totuși, a fost informația despre noul mecanic Dynamax. Odată ce găsiți Bandax Band în Sword and Shield (ceva care se va întâmpla în curând), veți putea transforma unul din Pokemon într-un monstru învechit, stilul Rita Repulsa, în fiecare bătălie. Dynamax este descris ca ceva integrat în luptele Pokemon din regiunea Galar, deci așteptați să vă întâlniți foarte mult pe măsură ce jucați.

Nu există nici un cuvânt în privința dacă lucrurile ca Mega Evolutions și Z-Moves – celelalte două răstălmăciri o dată pe o luptă pe care Game Freak le-au adăugat în generațiile anterioare – se vor întoarce pentru Sword and Shield dar se pare că vor apărea sub o formă. Dynamax Pokemon va apărea în afara luptelor obișnuite de antrenor, așa cum se întâlnesc și în Battles Max Raid. În jocurile Max Raid Battles, veți colabora cu alți jucători pentru a lua în jos (și potențial captura) puternice Pokemon care sunt în forma Dynamax pe întreaga întâlnire.

Există câteva avertismente interesante pentru luptele Max Raid. Chiar dacă patru jucători participă la fiecare dintre ele (fie prin intermediul rețelei locale wireless sau Nintendo Switch Online), doar un jucător poate folosi abilitățile Dynamax pentru propriul lor Pokemon, astfel încât va trebui să planificați înainte și să strategizați pentru a determina cine va fi. Jocul Freak notează că unele Pokemon pot fi prinse doar în Battles Max Raid, deci dacă vrei să umpleți Pokedex, participarea la ele va fi o necesitate.

Venim în zona sălbatică, care este descrisă ca o "vastă întindere a pământului" care leagă mai multe orașe din regiunea Galar. Când explorați zona sălbatică, Pokemon-ul pe care îl întâlniți depinde de o serie de variabile, inclusiv terenul, locația în zona sălbatică și vremea, explorând totul și revizind de fiecare dată când se schimbă vremea ar putea dezvălui unele Pokemon rare.

În direcția Direct, se pare că inițial Pokemon apare pe harta lumii exterioare numai în zona Wild, dar, conform unui comunicat de presă al companiei Pokemon, vom vedea Pokemon sălbatic rătăcind în întreaga regiune. Unii se vor mai ascunde in iarba inalta si pot fi spalati din ascunzatoare cand apare un semn de exclamatie deasupra capului jucatorului. Unii Pokemon, pe de altă parte, vă vor urmări, așa că asigurați-vă că sunteți gata să vă luptați înainte să vă apropiați de Pokemon sălbatic pe care îl vedeți în lumea întreagă.

Ne așteptăm undeva în jurul a 100 de Pokemon noi pentru a face debutul în generația 8, iar astăzi, jocul Freak a dezvăluit o mână de ele. Noul Pokemon include Pokemon Gossifleur înflorit, care evoluează în Eldegoss; Wooloo Pokemon de oaie; Corviknight, care seamănă cu un corb și este folosit pentru a taxi oameni de la oraș la oraș în regiunea Galar; și, în final, Drednaw, un Pokemon masiv, cu o coajă tare și o muscatura puternică.

Am fost, de asemenea, introduși la cele două versiuni legendare pentru Sword and Shield : Zacian și Zamazenta. Nu există încă multe lucruri cunoscute despre aceste două Pokemon-uri, dar probabil că există un motiv bun pentru ca versiunea legendară joacă adesea un rol major în narațiunea jocurilor Pokemon . Rolul lor, probabil, nu va fi clar până când jocurile vor ieși, dar așteptăm cu nerăbdare să învățăm mai multe despre ele.

În cele din urmă, Game Freak și The Pokemon Company au împărtășit o tona de screenshot-uri noi pentru Pokemon Sword and Shield pe care le puteți vedea în galeriile punctate în acest articol. Pokemon Sword and Shield sunt pe 15 noiembrie 2019 și sperăm că Nintendo va avea mai multe informații pentru noi la E3 2019 săptămâna viitoare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here