Olympus a adăugat un nou super-zoom la gama sa, obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 super telefotografic, oferind o mărire de până la 16,6x pentru camerele Micro Four Thirds. Promițând să fie cel mai puternic zoom în jurul tuturor camerelor fără oglindă, noul Olympus împerechează flexibilitatea zilnică cu telefotografia.

                 

Într-adevăr, Olympus plătește obiectivul 12-200 ca ideal pentru entuziaștii fotografi și chiar și pentru unii profesioniști, care doresc un obiectiv "walkaround" pentru o configurație compactă și ușoară. Cu un Olympus E-M5 Mk II, de exemplu, cuplajul vine la aproximativ 955 de grame, și are, de asemenea, avantajul atât a aparatului foto, cât și a obiectivului fiind rezistent la intemperii.

La capătul larg, distanța cea mai apropiată de focalizare a noului obiectiv este de aproximativ 22 cm sau la aproximativ 10 cm de la sfârșitul acestuia. La cealaltă extremitate, teleobiectivele de aproape oferă o mărire maximă de 0,46x (echivalentul de 35mm), cu focalizarea cea mai apropiată la 70 cm. În acest fel, promite Olympus, ar trebui să existe o mulțime de bokeh.

În interior există un mecanism similar de focalizare automată la obiectivele Olympus PRO. Aceasta se bazează pe un mecanism MSC – Film și încă compatibil – despre care compania spune că ar trebui să livreze aproximativ jumătate din timpul întârzierii fotografiei, comparativ cu zoom-urile mari ale concurenților. De asemenea, așa cum sugerează și numele, îl face potrivit atât pentru fotografii, cât și pentru înregistrări video.

Ajutându-l pe acesta din urmă este unghiul minim de vizualizare 12-200 F3.5-6.3. Spre deosebire de unele lentile, care pot introduce un unghi semnificativ diferit atunci când poziția focală este schimbată, noul M.Zuiko ar trebui să fie mult mai consistent.

Exemple de fotografii:

Olympus a folosit lentile ED super și două lentile ED, împreună cu trei obiective asferice. Există, de asemenea, o aplicație ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) aplicată, în numele tăieturilor fantomelor și a rafalelor în imaginea finală.

În ceea ce privește designul, de vreme ce este unul dintre obiectivele obișnuite de la Olympus "M.Zuiko" – cu mijlocul, "premium" acum retras – față de un obiectiv M.Zuiko PRO, se obține un finisaj din bronz și o linie albastră de platină în jurul barilului. Mai util, există un număr mare de lungime focală imprimat și pe butoi. Asta e ceva ce Olympus a început să facă cu primele sale pentru identificarea mai ușoară într-o pungă de kit și nu ne pare rău să vedem că continuă acest nou super-zoom.

În casetă se va afla lentila zoom, împreună cu o capota de lentilă fără blocare și un capac. Olympus va oferi un accesoriu de blocare, husă, capac și filtru de protecție. Vânzările obiectivului M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 vor începe la sfârșitul lunii martie 2019. Se va prețui la 899.99 $.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here