Telefoanele inteligente au schimbat piața camerei pentru totdeauna. Pentru unul, a pus camerele de tip point-and-shoot la preaviz, forțând producătorii de aparate foto să își reevalueze liniile de produse și întreprinderile. Dar la fel de importantă, a creat o nouă cultură și o gamă de fotografi care doresc să facă fotografii oricând, oriunde, chiar și în locuri unde 800 de smartphone-uri ar începe să se transpire în teamă. Fotografia de călătorie este cea mai recentă tendință de pe piață, iar noul Olympus Tough TG-6 este gata să-l tacă și să se ridice la provocare.
                 

Nu mai este suficient pentru ca o cameră foto să fie tocmai robustă, deși Tough TG-6 are cu siguranță acel aspect. Dispune de rezistență la praf și apă IP68, certificare MIL-STD-810F și poate funcționa la temperaturi de până la 14F (-10C). Și acest lucru este fără nici un caz sau de locuințe pe care unele camere sunt obligate să poarte în aceste condiții. Nu, un companion de călătorie are nevoie de mai mult pentru a fi fiabil în orice condiție.

Luați, de exemplu, schimbări bruște de temperatură și umiditate, care vor bloca majoritatea lentilelor. Oglinda din sticlă Olympus Tough TG-6 garantează că acest lucru nu se va întâmpla atunci când ieșiți din camera dvs. răcoritoare, cu aer condiționat și în aer liber tropical. În plus, învelișul anti-reflectorizant de pe sticla de etanșare a senzorului scoate aceste fantome și elimină erupțiile.

O cameră bună robustă, cu toate acestea, trebuie să fie, de fapt, o cameră bună în primul rând. În acest scop, Olympus a folosit același procesor de imagine TruePic VIII, care se găsește în camera sa high-end OM-D EM1X pro. De asemenea, acesta utilizează un senzor BSI CMOS de 12 megapixeli cu un obiectiv f / 2.0. Acest lucru ar putea părea dezamăgitor în lumina numărului mare de smartphone-uri care se laudă, dar a fost ales special pentru a echilibra calitatea și viteza imaginii.

O altă zonă în care telefoanele inteligente sunt dezavantajate este varietatea lentilelor și atașamentelor pe care le pot sprijini. Da, există acum lentile clip-on pentru smartphone-uri, dar cele încă palide în comparație cu reală afacere. Sistemul de variabilă macro TG-6, de exemplu, se poate concentra pe un subiect care se află la doar 1 cm distanță de fața obiectivului în modul Microscop. Focus Stacking are mai multe fotografii ale aceluiași subiect în diferite puncte de focalizare și apoi le îmbracă într-o singură fotografie cu profunzime profundă. Focus Bracketing, pe de altă parte, face mai ușor să aplicați focalizarea în fotografierea macro, captând până la 30 de imagini cu puncte de focalizare diferite, permițând utilizatorului să decidă cel mai bun.

Tough TG-6 are și alte trucuri care îl fac ideal chiar și pentru cazuri de utilizare foarte specifică. Date Imprint, de exemplu, este o caracteristică mult solicitată de la clienți în domeniul aplicării legii și al securității. În loc de a suprapune doar amprenta temporală a unei imagini, ea modifică de fapt pixelii foarte ai fotografiei atunci când este luată pentru a încorpora datele. Modul Pro Capture este grozav pentru fotografii sau fotografii dramatice, deoarece durează o jumătate de secundă imagini de 10 fps înainte ca butonul să fie apăsat complet. Are chiar cinci moduri subacvatice, inclusiv Wide, Macro, Microscop și HDR, ceea ce nu va putea realiza niciun smartphone gol.

În mod surprinzător, lansarea camerei dure TG-6 aduce, de asemenea, și câteva accesorii exclusive, cum ar fi difuzorul flash FD-1 și led-ul LED LG-1, ambele ajutând la iluminarea subiecților într-o fotografie macro. Convertorul Fisheye FCON-T02, care necesită adaptorul de conversie CLA-T01, deschide aparatul foto atât la efecte de ochi circulă cât și diagonală. Și încărcătorul compact de acumulator UC-92 vă ajută să reduceți timpii de întrerupere atunci când sunteți în mișcare.

Pentru toate aceste caracteristici, ar putea fi un pic de surpriză la cât costă Olympus Tough TG-6. Disponibil în roșu și negru începând cu luna iunie, aparatul de fotografiat va fi de vânzare cu amănuntul pentru 449.99 dolari, deși ați putea dori, de asemenea, să pregătească suplimentar pentru unele accesorii.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here