Toată atenția pusă pe OnePlus 6T și, într-o oarecare măsură, OnePlus 6 ar putea provoca, în mod firesc, câțiva proprietari de nave de lucru OnePlus 2017 să se simtă un pic răniți. Nici una dintre părți nu poate fi acuzată, dar OnePlus a promis că OnePlus 5 și OnePlus 5T ar obține în continuare plăcinta lor delicioasă. Vestea bună este că societatea nu a uitat această promisiune. Vestea proastă este că proprietarii vor trebui să se stabilească, cel puțin pentru moment, pentru o versiune beta de Android 9 Pie. Asta este dacă sunt dispuși să-și asume riscul.

                 

Surpriza dar mult dorita de anunt a venit printr-o actualizare Oxygen OS Beta 22 pe forumurile OnePlus. În timp ce focalizarea este, desigur, pe experiența personalizată Android a OnePlus, ei nu ascund faptul că se bazează pe Android 9.0 Pie. Două pentru prețul unuia, așa cum se spune.

În partea Android Pie, actualizarea aduce noul UI pe gesturi introdus de Google în actualizare, așa cum se vede pe telefoanele Pixel. S-ar putea să vă întrebați de ce noile gesturi de navigație sunt doar pentru OnePlus 5T, dar există o explicație foarte simplă pentru asta. Modelul OnePlus 5 are în continuare un buton de acasă în partea din față și de jos, făcând astfel de gesturi ineficiente.

În partea de Oxygen OS, actualizarea adaugă mai multe aplicații la aplicațiile sale paralele, ceea ce înseamnă că puteți utiliza două aceleași aplicații în același timp. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să împerecheze o anumită SIM cu un anumit contact pentru a evita să fie nevoiți să aleagă manual de fiecare dată când apelează sau trimite un mesaj acelei persoane.

În timp ce anunțul este unul foarte binevenit, OnePlus avertizează că este încă marcat ca beta. Este posibil ca acestea să nu fie la fel de stabile, mai ales în forma lor inițială. Utilizatorii îndemânați sunt sfătuiți să acționeze cu prudență, dar sunt, de asemenea, încurajați să furnizeze feedback atunci când ceva nu merge bine.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here