OnePlus 6 și 6T, precum și OnePlus 5 și 5T au o singură problemă în acest moment. Aparatele OnePlus 6 și 6T au o problemă în care telefonul utilizează microfonul incorect atunci când anumite aplicații sunt deschise – o aplicație destinată numai anularii sunetului. Modelele OnePlus 5 și 5T au avut o problemă cu cea mai recentă actualizare beta – deci, dacă sunteți o persoană de actualizare Beta, este posibil să doriți o privire mai atentă. Dacă nu faceți actualizări beta pe OnePlus 5 sau 5T, continuați!

                 

OnePlus 6 și 6T au o problemă foarte asemănătoare care se întâmplă chiar în acest minut. Conform unei colecții de forumuri și teste, un anumit set de aplicații par să selecteze microfonul incorect (non-principal) atunci când încearcă să transmită sau să înregistreze audio. În loc să folosească microfonul principal, aceste aplicații folosesc microfonul de sus, un microfon rezervat în general pentru recepția audio secundară, folosind acest sunet numai pentru anularea zgomotului – dar asta nu se întâmplă în toate cazurile.

Colectarea de rapoarte pare să ducă la o concluzie – că problema poate fi rezolvată. Nu există o remediere rapidă și nimic pe care un utilizator nu îl poate descărca pentru remediere chiar acum. Dar OnePlus va emite, probabil, o remediere prin actualizarea software-ului – sau sperăm.

Pentru OnePlus 5 și OnePlus 5T, este timpul să acordați atenție – dar numai dacă sunteți parte din programul OxygenOS Open Beta. Acei utilizatori care au început încărcarea OxygenOS Open Beta 26 pentru OnePlus 5 și Open Beta 24 pentru OnePlus 5T, există o problemă.

"Am primit rapoarte despre OTAfailure și dispozitivul nu pornește după actualizarea la cele mai recente versiuni beta create pe Oneplus 5 și 5T, pe baza acestor rapoarte am întrerupt actualizările OTA", a declarat OnePlus Global Product Operations Manager Manu J. "Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a recupera dispozitivul dvs. dacă sunteți unul dintre utilizatorii afectați."

Acest set simplu de instrucțiuni cere ca utilizatorul să blige o nouă imagine a sistemului cu recuperare Android. Dacă nu sunteți sigur (ă) în a face acest lucru, probabil că nu ar fi trebuit să participați în primul rând la programul software Beta, nu? Dreapta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here