Un an a trecut de la lansarea modelului OnePlus 6, unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate în 2018. Fiind loial filosofiei fabricantului chinez "criminal killer", telefonul a ambalat cele mai bune caracteristici de clasă la un preț mult mai mic partenerii săi emblematici – un motiv convingător de a nu lăsa o mie de dolari doar pentru un nou telefon.
                 

Astăzi, OnePlus a devenit și mai mult o afacere. Este listat de la 447 dolari pe Amazon și ați putea chiar să știți unele locuri care o vând chiar mai mică. Bang pentru buck, există puține telefoane pe piață care nu se potrivesc cu valoarea lor.
Dar cum se menține după un an de utilizare zilnică? Cu anunțul OnePlus 7 anunțat în mai puțin de o săptămână, să facem o revenire la telefon lansată de data aceasta anul trecut.

My OnePlus 6, pe care l-am folosit de zi cu zi de un an acum – Este modelul 128GB Midnight Black și în prezent este plin de 100GB, cu nenumărate fotografii și 165 de aplicații. Sigur să spun că o folosesc foarte mult. Așa s-a ridicat telefonul meu.

Încă mătăsos neted

Telefoanele încetinesc în timp. Aplicațiile pot dura mai mult timp până la încărcare, iar durata de viață a bateriei se reduce în mod inevitabil. Asta a fost narațiunea și preocuparea pentru multe dispozitive Android. Și este legitimă – dorim ca telefoanele să dureze mai mult de un an. Telefoanele Android pot fi mai ieftine decât iPhone-urile de încredere, dar avem nevoie de ele să dureze mai mult de câteva luni pentru a face să merite.

Fericit să raportez că OnePlus 6 pe care l-am folosit se simte la fel de bine cum a făcut-o din cutie. Nu am un cronometru care să-l testez, dar nu există un decalaj considerabil și se poate ocupa de o mulțime de aplicații grele – de la jocuri la instrumente de editare – cu încredere, fără probleme.

Echipat cu memorie RAM de 8 GB și un SnapDragon 845, a fost, fără îndoială, cel mai rapid și cel mai puternic telefon de pe piață de anul trecut. Nu și-a demonstrat vârsta.

Durata de viață a bateriei a luat un pic de lovitură. Nu poate livra întreaga zi de utilizare pe care a făcut-o chiar în cutie, dar încă mai poate ajunge acasă cu un confortabil de aproximativ 30%. Puteți lăsa încărcătorul portabil acasă cu acesta.

Camera este acum mai bună cu ajutorul unor terți

OnePlus are cu siguranță bătăi de cap cu băieții mari atunci când vine vorba de performanță, dar a călătorit mereu puțin în departamentul aparat de fotografiat. Imaginile au detalii deosebite și arata fantastic în condiții bine luminate. Dar luați o parte din lumina aceea și veți găsi imaginile devenind neclintite și granulate.

Puneți-l lângă un Pixel 3 sau iPhone XS și veți începe să vedeți unde se află diferențele. Nu este chiar o diferență de 400 $, dar este totuși vizibilă.

Dar există o punte de legătură cu această diferență în calitate: software. Aplicațiile terță parte, cum ar fi GCAM Google, înseamnă că nu sunteți blocat (ă) de același procesor de imagine pentru camere, aveți opțiuni. Modul GCAM APK nu înlocuiește în mod magic aparatul foto, dar aplică procesarea imaginilor Pixel pentru a vă oferi imagini mai bune cu un contrast și un interval dinamic mai bun.

Cea mai bună parte: GCAM sortează performanțele slabe ale luminii slabe ale lui OnePlus 6 cu Night Sight, care poate fi un miracol tehnologic. Este capabil să aleagă detalii în întuneric pe care nici măcar nu-l puteți vedea cu ochii voștri și să procesați o imagine decentă din ea.

Uitați-vă la imaginile de mai sus, luate cu GCAM mod la Garden of the Gods, Colorado.

Construcție-calitate: Necălțită

În ciuda faptului că este o plăcuță de sticlă fragilă, care este extrem de alunecoasă în mână, un caz robust mi-a păstrat OnePlus 6 în stare de mentă. Folosesc o carcasă rezistentă subțire, cu marginile protectoare încastrate pentru a ține ecranul de la sol – nu spre deosebire de cazurile de telefon militare realizate de producătorul de accesorii pentru arme de foc, Magpul.

Sticla accentuată pe spate este încă frumoasă ca niciodată, fără smoală sau semne de uzură.

Dacă trebuia să fiu absolut necesar, negrul din jurul portului USB-C a fost uzat, dezvăluind un pic de metal de argint de dedesubt. Pana in prezent, ramane singura diferenta observabila fata de OnePlus 6 I fara box. Și, din nou, sunt aici.

Ergonomie: Durerea în butoane

O problemă la care am crezut că aș putea să mă obișnuiesc ar fi plasarea incomodă a butoanelor de blocare plasate în dreptul balansului de volum. Mi-am blocat de multe ori telefonul cu degetul mare pe butonul de blocare, iar degetele pe partea cealaltă ca suport.

Dar acest lucru a dus la capturi de ecran anormale cum ar fi ocazional să împing butonul de blocare și de volum în același timp și trebuie să se sapă în albumul de imagini pentru a elimina imaginea nedorită.

Nu este vorba de o întrerupere a afacerii, dar ar fi mai ergonomic ca volanul să fie plasat mai sus în partea stângă a telefonului.

Android păstrează lucrurile proaspete

Un alt avantaj al aplicației Android: aplicațiile terță parte îngreunează plictisirea telefonului. Lanternele alternative, cum ar fi Nova Launcher, vă permit să vă distrați fără sfârșit cu modul în care doriți ca telefonul dvs. să arate și să funcționeze.

Piei noi, teme noi, aranjamente noi; și odată ce te-ai plictisit, poți schimba experiența utilizatorului și apariția interfeței utilizator prin descărcarea unui nou lansator.

Dacă experiențele utilizatorilor devin învechite reprezintă un motiv major pentru care consumatorii doresc dispozitive noi, acesta este un mod eficient de a bate impulsul.

De asemenea, ajută la faptul că OnePlus sa bucurat de actualizări Android în timp util. Android Pie a venit la OnePlus la doar câteva săptămâni după lansarea dispozitivelor Pixel, cu mult înainte de alți producători precum Samsung și LG, astfel că utilizatorii OnePlus nu trebuie să aștepte.

Cu Android Q aliniat, există șanse mari ca producătorii chinezi să mențină această bandă în sus. Se simte minunat știind că ai cea mai recentă și cea mai mare din mâna ta.

Este merită să cumperi acum

La aproape jumătate din prețul cu un an în urmă, 450 $ OnePlus 6 este o fură absolută. Spre deosebire de ceea ce producătorii doresc să credeți, telefoanele nu sunt depășite într-un an. Un Snapdragon 845 este încă extrem de puternic prin standardele de astăzi și se poate ocupa de orice aruncați la el.

Aplicațiile terță parte sunt, de asemenea, disponibile pentru a îmbunătăți ceea ce aveți – trebuie doar să știți unde să căutați.

Noul Google Pixel 3a este o dovadă că specificațiile high-end nu sunt totul. Acesta prezintă cele mai importante caracteristici pentru utilizatorul de zi cu zi: o cameră bună, un software bun și o performanță decentă (Pixel 3a are un SnapDragon 670 modest).

OnePlus 6 este toate aceste trei lucruri, și un interpret stelar pentru a-l susține.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here