În ultima săptămână am ținut pasul cu relativ puținele probleme pe care utilizatorii OnePlus 7 Pro le-au avut cu software-ul chiar în cutie. În mix este un "optimizat" dublu tap la Wake și Ambient Display – ambele care au avut câteva probleme minore (cel puțin cu unii utilizatori) în prima săptămână de la lansare. Există și un set de îmbunătățiri pentru cameră.
                 

Întrucât OnePlus este extrem de intim cu comunitatea sa prin intermediul forumului său, ei au mers în plus în explicarea a ceea ce face această actualizare (și ce are drept scop reparația). Din păcate, nu pare că problema Touch Phantom este abordată direct – dar știm că OnePlus a luat notă de această problemă, așa că traversați-vă degetele este încă în amestec pentru o remediere în curând.

SEE TOO: Marele nostru OnePlus 7 Pro Review

Această actualizare își propune să fixeze întârzierea audio prezentă cu căștile Bluetooth în timpul jocurilor (pe unele receptoare). De asemenea, încearcă să repare o grămadă de probleme … Calitatea imaginii în scenariile HDR, o calitate îmbunătățită a imaginii în condiții de iluminare scăzută, problema echilibrată a balansului de alb "în mai multe scenarii" și o problemă cu focalizare fixă ​​în "mai multe scenarii".

"Datorită cantității copleșitoare de feedback pozitiv și constructiv pe care l-am primit de la utilizatorii camerei triplu OnePlus 7 Pro, atât din partea mass-media, cât și din partea comunității noastre", a declarat lansarea pe OnePlus. "OnePlus se angajează să construiască produse pentru utilizatorii noștri. Vă prețuim vocea! "

Deasupra și dedesubt veți vedea câteva fotografii realizate înainte și după actualizare. Cele mai multe situații de iluminare bune au rămas aproape la fel în testele noastre – lumina scăzută a devenit într-adevăr puțin mai bună. Nu este o sumă de minte mai bună – dar mai bine până la un nivel vizibil!

Această lampă de mai jos nu sa schimbat în nici un fel în care am putut observa, într-adevăr – dar nu era ca și cum ar fi fost nevoie de orice fel de remediere gigantică în primul rând. În exemplele de mai sus veți vedea tweak-urile atât de ușoare spre un produs mai fin.

Dacă aveți nevoie de această actualizare cât mai curând posibil și nu o vedeți în Actualizarea software-ului propriu al Setărilor, o puteți găsi la OS-ul Oxygen pentru OnePlus 7 Pro pe OnePlus dot com.

În caz contrar, accesați Setări, Sistem, Actualizare sistem – și veți vedea actualizarea. Actualizarea necesită Wi-fi (pentru actualizare automată) sau OK pentru descărcarea actualizării dacă aveți 2G, 3G sau 4G LTE. Actualizarea este 178MB mare – am văzut actualizarea în dimineața devreme, 29 mai 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here