OnePlus 7 Pro a fost dezvăluit a fi un telefon foarte durabil și, în ciuda faptului că nu are rating oficial IP, OnePlus insistă că are o rezistență suficientă la apă pentru a supraviețui accidentelor. Durabilitatea și protecția împotriva infiltrării au totuși unele dezavantaje. A face un telefon puternic ca un rezervor, în timp ce nu arata ca un rezervor, de asemenea, înseamnă a face strâns și aproape impregnabil. Și, după cum se pare că JerryRigEverything a aflat pe scurt, asta ar putea face greu și pentru reparații.
                 

Spre deosebire de teardanele obișnuite ale lui YouTuber, această ultimă aventură nu este exact pentru a ajunge la toate mesele OnePlus 7 Pro. În schimb, Zack Nelson este mai interesat să facă o spate transparentă, sau cel puțin translucidă, pentru telefon. Scopul secundar este de a descoperi secretele camerei motorizate, sperăm, fără a sparge nimic.

Vestea bună este că el a avut succes în ambele conturi. Back-ul colorat al OnePlus 7 Pro este, din fericire, doar un strat subțire de material care ar putea fi încălzit și decojit. Paharul în sine este maturat, deci nu este complet transparent. Ea adaugă un caracter la aspectul deja unic al unui telefon din sticlă transparentă.

Camera de ridicare nu a fost nimic din comun, dar încă o piesă neobișnuită. Are unele aparențe pentru camera Vivo NEX S, întărind relația lor familială. Pare destul de durabil, în ciuda pieselor în mișcare.

Vestea proastă este că ajungem acolo destul de bine și o aventură periculoasă. Nu numai că există mai mult adeziv decât de obicei, cabluul fragil care atașează blițul pe placă poate fi ușor rupt și dacă nu este atent. Din păcate, Nelson nu a mers mai adânc în cât de greu ar fi să scoată bateria, dar sperăm că nu va fi la fel de teribil ca LG G8 ThinQ.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here