Astăzi am făcut ceva diferit pentru a evalua durata de viață a bateriei în OnePlus 7 Pro. Acest dispozitiv a făcut parte dintr-o revizuire completă aici pe SlashGear, de aceea am început. Pentru a ne asigura că dispozitivul nostru nu a fost semnificativ diferit de celelalte unități de examinare aflate în sălbăticie, am făcut unele comparații. Ca și în cazul tuturor testelor cu baterii, acesta este subiectiv.
                 

Tabere diferite

Eu spun că testele de baterie sunt subiective cu un smartphone, deoarece există mai multe tabere de gândire. Se poate evalua cu succes durata de viață a bateriei într-un set de telefoane bazate pe un singur test ecranat. Acest lucru oferă o privire bună asupra modului în care fiecare telefon gestionează acel test specific.

Dar suntem cu toții diferiți. Fiecare persoană din lume care deține vreodată un telefon a folosit telefonul în mod unic. Ca atare, cel mai corect mod pe care l-am găsit pentru a evalua viața bateriei este să verificați cât mai multe feedback-uri cu privire la utilizatori. Asta incepe cu revizuirea OnePlus 7 Pro.

În revizuirea menționată, am pus viața bateriei acestui telefon la aproximativ "o zi și jumătate, fără a rupe o sudoare". E destul de subiectivă acolo la final – dar permiteți-mi să fiu clar. Unde spun "fără a sparge o sudoare", o modalitate mai obiectivă de a spune că ar fi fost "în medie".

La fel ca oricine altcineva aflat în lumea utilizatorului final, folosesc un smartphone diferit în fiecare zi. În unele zile, am avea o zi întreagă (orele de veghe și orele de dormit) de utilizare din OnePlus 7 Pro. Câteva zile aș ajunge într-o zi și jumătate și aș avea o treime din bateria de rezervă.

Deci, foarte mulți factori

Există o mulțime de factori în joc cu acest smartphone în testarea duratei de viață a bateriei. Unii recenzenți au verificat dacă pe afișaj s-a verificat frecvența de reîmprospătare a imaginii – are o valoare prestabilită de 90Hz. De asemenea, puteți decide dacă să utilizați economizorul de baterii, să scoateți economizorul de baterii la un anumit procent de baterie și să activați bateria Adaptive.

Luminozitatea ecranului este, de asemenea, un factor foarte important pentru care să se țină cont. Afișajul devine mai intens decât cel pe care l-aș folosi vreodată într-o zi obișnuită. Dacă am lucrat în aer liber la soare, atunci este posibil să fie nevoie de o luminozitate completă. Altfel, am o luminozitate de aproximativ două treimi pe parcursul zilei.

Există, de asemenea, un mod de joc care combate mai multe comutatoare de funcții – economisind bateria în anumite locuri și sporind consumul de energie în altele. Modul de citire și funcțiile de tonuri de gri schimbă nivelul la care ecranul indică durata de viață a bateriei. La fel și Salvatorul de date.

Chiar și așa ceva atât de inofensiv ca și brandul de transportator mobil poate avea un efect asupra bateriei. Se poate scurge mai mult pentru că este mereu conectat, altul poate să plătească bateriei puțină minte pentru că nu există acoperire indiferent de locul în care vă deplasați.

Asking Around

Dacă verificați Android Central, veți observa că au ajuns oriunde de la o jumătate de zi la mai bine de o zi. Se pare că se întâmplă în mare măsură cu timpul de ecranare – mai ales atunci când se ocupă de Google Maps și camera de telefon a telefonului. MKBHD a sugerat că telefonul primește aproximativ 4 ore de utilizare intensă. Linus Tech Tips a spus că telefonul a avut în jur de 40% din viața bateriei la sfârșitul unei zile medii.

Având în vedere următoarele criterii subiective, recenzenții păreau să găsească în medie pe OnePlus 7 Pro următoarele timpi de baterie:
[19459103] [19459102] • Ecranul este mereu pornit, utilizare HEAVY: 4-5 ore
] • Ecran mixt, utilizare standard: 12+ ore
• Ecran mixt, utilizare obișnuită: 16-26 ore
: O zi și jumătate sau mai mult, ușor.

SEE TOO: The OnePlus 7 Pro Review

Din nou, vă implor să țineți cont de natura extrem de subiectivă a testelor și recenziilor efectuate în atingerea acestor rezultate. Puteți găsi rezultate care se înclină sălbatic în afara acestor limite, dacă îndrăznești. Puncte de vânzare cum ar fi Mrwhosetheboss, Engadget, Dave 2D, Mr. Mobile, The Verge și GSMArena s-au găsit de la aproximativ 5 ore la peste o zi și jumătate, în funcție de test.

OnePlus 7 Pro Battery Life Verdict

Dacă sunteți un jucător hardcore sau un fotograf cu un OnePlus 7 Pro și solicitați ca toate funcțiile să fie depășite, pe ecran, veți avea probabil câteva ore de utilizare – poate 4-5 dacă îl împingeți cu adevărat. Dacă sunteți un utilizator obișnuit, așa cum am tendința să presupun că sunt atunci când vine vorba de utilizarea smartphone-urilor, veți obține cel puțin o zi întreagă de utilizare din OnePlus 7 Pro înainte de a fi timpul să încărcați. Totul depinde de modul în care îl folosiți.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here