Când OnePlus 7 Pro a lansat luna trecută, a venit în două culori diferite: oglindă neagră și nebuloasă albastră. Acestea sunt ambele opțiuni de culoare solidă, dar și ele sunt ambele pe partea întunecată. Cei care doresc o schemă de culoare mai luminată pentru telefoanele lor ajung exact astăzi, deoarece OnePlus a lansat o nouă variantă de migdale pentru OnePlus 7 Pro.
                 

Modelul OnePlus 7 Pro în migdale este comandat astăzi în SUA și Canada și, deși nu plătiți nimic suplimentar pentru această culoare nouă, de asemenea, nu aveți opțiunile de configurare pe care le faceți cu alte modele. Migdolul OnePlus 7 Pro este disponibil numai cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare, punându-i prețul la 699,99 dolari.

Această combinație de 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare este configurația standard a OnePlus pentru 7 Pro, deși merită să subliniem că modelele de oglindă gri și albastru nebuloase sunt disponibile într-o gamă de configurații de la 6GB de memorie RAM / 128GB până la 12 GB de memorie RAM / 256 GB. Desi telefonul este disponibil la comanda astazi, se pare ca transporturile nu ies imediat – listele pentru migdala OnePlus 7 Pro sustine ca comenzile sunt livrate in 14 zile, in timp ce listele pentru toate celelalte modele pretind a fi livrate in interiorul 24 de ore.

În această vârstă de 1000 $ + embleme, OnePlus 7 Pro sa dovedit cu siguranță un public interesat și entuziasmat. Are o foaie de speculații pentru a contesta acele nave mai costisitoare, cu un Snapdragon 855 care rulează spectacolul, o dispunere triplă a camerei pe spate și un afișaj de 6,67 inci, care este complet lipsit de crestături datorită camerei sale extraordinare de tip pop-out.

Au existat câteva urlete post-lansare pe șosea, dar dacă acestea nu sunt de ajuns te descurajează, acum poți să-ți dai telefonul într-o nuanță plăcută de aur. Vom vedea, fără îndoială, mai multe variante ale lansării OnePlus 7 Pro în lunile următoare, dar deocamdată, cei care doresc să ridice varianta de migdale pot face acest lucru, mergând pe site-ul Web OnePlus 7 Pro.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here