Nu cu mult timp în urmă, a fost o glumă care să fie difuzată cu privire la cât timp înainte de a reuși OnePlus să provoace o lansare de succes. Uneori are ceva de a face cu modul în care a reușit să ordoneze, alteori este vorba de probleme tehnice cu telefonul descoperit numai după ce a fost expediat. Pentru OnePlus 7 Pro, aceasta a fost cea din urmă, provocând unii dintre cei mai mari fani ai companiei să-l cheme peste gripile lor. Pentru a-și da seama, OnePlus pare să se deplaseze cât de repede poate pentru a urmări bug-urile, în special cele pe care nu le puteți vedea.
                 

În cazul în care OnePlus 7 Pro poate fi distilat în punctele sale de vânzare, două ar urca la vârf. Și, nu, de data asta nu este prețul. Primul ar fi aparatul de fotografiat, care a fost foarte apreciat, dar acum și foarte pus la îndoială. Al doilea este ecranul său de 90 Hz, pe care unii l-au raportat că sunt aparent posedați cu o minte sau cu un deget propriu.

Utilizatorii au raportat cel puțin două probleme amuzante opuse cu ecranul OnePlus 7 Pro touch. Prima este problema fantomă sau fantomă în cazul în care telefonul va înregistra robinete în aplicații terță parte unde nu există nici unul. Al doilea este exact opusul, în care utilizatorii s-au plâns de lipsa reacției la atingere în colțurile ecranului.

OnePlus îi spune lui Verge că echipa lor a muncit din greu pentru a fixa bug-urile și pentru a le zdrobi. Remediile vor fi disponibile într-o actualizare de software, dar OnePlus nu oferă nicio altă cronologie decât "în următoarele săptămâni". Nu este surprinzător că, de asemenea, a susținut că rapoartele au fost limitate, sugerând că nu este o afacere mare pentru cei mai fericiți și mai mulțumiți proprietari OnePlus 7 Pro.

Aceasta nu este prima problemă a OnePlus cu ecrane. De fapt, aproape fiecare telefon lansat OnePlus a venit cu o anumită problemă. Din fericire, cele mai multe dintre acestea nu au fost probleme hardware și ar putea fi rezolvate cu actualizări de firmware, deși unul este mereu lăsat întrebându-se cum au ajuns prin QA în primul rând.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here