Primele scurte majore ale OnePlus 7 au fost dezvăluite în week-end, iar prima imagine completă pe care am primit-o sugerează că cele mai mari schimbări ale companiei încă s-au produs. Cel mai nou smartphone OnePlus pare să fie semnificativ diferit de dispozitivele din trecut. Nu numai pentru că arată diferit de predecesorul său, ci pentru că ar putea deveni unică pentru sine. Asta ar fi diferit de anii anteriori in care OnePlus a urmat impreuna cu liderii companiei OPPO

                 

În ultimii ani am reușit să vedem cu exactitate exact ceea ce ar arăta fiecare model OnePlus pe baza a ceea ce OPPO a lansat cu câteva săptămâni înainte de fiecare lansare OnePlus. OnePlus 5 a fost foarte similar cu Oppo R11, iar Oppo R15 ne-a arătat aspectul OnePlus 6 cu o anumită precizie de necontestat. Ar fi oarecum ciudat să vezi că OnePlus 7 arată complet diferit de ceea ce Oppo a lansat în ultimele luni.

Un telefon, dispozitivul din această scurgere arată ca și cum acest minut este Xiaomi Mi Mix 3. Acest dispozitiv este produs de o companie complet diferită, Xiaomi – BUT, există posibilitatea ca tehnologia să se afle deja pe piață. Cele mai importante elemente din orice smartphone sunt fabricate de o companie în care sunt specializate componentele caracteristice.

Unele dintre cele mai bune aparate de fotografiat smartphone, de exemplu, sunt produse de Sony, chiar și în dispozitivele care nu sunt vândute de Sony în cele din urmă. Ecranul pe tot ecranul pe care îl vedem aici este deja în Mi Mix 3 – așa cum este partea posterioară alunecoasă. Acest cursor permite dispozitivului să aibă senzori și o cameră frontală, fără a fi nevoie să preia vreun spațiu pe panoul frontal. Este acolo!

Acum, dacă OnePlus 7 aduce acest design pe piață, îl va face accesibil pe scară largă și probabil îl va oferi la un preț mai mic decât cel al Xiaomi Mi Mix 3. Acesta va fi un câștigător, într-un fel sau celălalt.

La fel ca și lansările din anii trecuți, așteptăm ca OnePlus 7 să fie dezvăluit în întregime în mai 2019. În acest moment vom cunoaște prețul complet și data lansării și toate lucrurile bune. Ne așteptăm ca data lansării să fie undeva în jurul valorii de 21 mai – sau acolo. Luați o privire la cronologia de mai jos și răsfoiți-vă!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here