Să vorbim despre revelațiile care au coborât în ​​ultimele zile cu privire la OnePlus 5G. Acest dispozitiv este comentat de OnePlus în materialele de examinare oficiale Mobile World Congress 2019 ca "un prototip OnePlus 5G". Ei au sugerat că acest dispozitiv va fi pe site-ul – dar avem motive să credem că acesta nu va fi dispozitiv destinat publicului

                 

Imaginați-vă că sunteți OnePlus și doriți să jucați cu cele mai mari nume de marcă de pe piața smartphone-urilor chiar acum. Imaginați-vă că aveți ocazia să intrați la nivelul solului atunci când vine vorba de conectivitatea 5G prin intermediul relației dvs. de lucru cu Qualcomm și procesarea omniprezentă a smartphone-urilor și a hardware-ului de radio telefonic.

SEE TOO: Telefonul OnePlus 5G va fi dezvăluit în doar câteva săptămâni

Acum imaginați-vă că aveți un program pe care să-l păstrați. La fel ca în cazul demonstrației Samsung 5G pre-S10 Qualcomm de la Samsung, există momente în care doriți să arătați că aveți posibilitatea de a rula conectivitate de date 5G pe un smartphone, dar nu puteți arăta destul de bine această tehnologie dispozitivul pe care intenționați să îl debutezi mai târziu în acel an. Ai abilitatea, nu-ți poți permite să-ți dai drumul la programul de lansare.

Dacă citim corect semnele, acesta este ceea ce se întâmplă cu OnePlus chiar acum. Ei vor să-și demonstreze gama de jocuri și conectivitate mobilă, dar nu vor să se blocheze într-un anunț al următorului lor telefon în același timp. Ei doresc să împrăștie puțin aceste biți pentru a obține cât mai multă presă posibil.

O zi mare de presă la sfârșitul lunii februarie și o altă zi mare de presă la jumătatea lunii mai. Și o mulțime de presupuneri, analize și pierderi incrementale și / sau teeny-mici între ele. Asta, sau doar o zi mare de presă la sfârșitul lunii februarie. De ce ar trece OnePlus această ocazie pentru a răspândi dragostea?

UPDATE: Sau ar putea fi acest lucru de telefon fantezist pe care l-am văzut la începutul acestui an

Ca atare, ne așteptăm să vedem un dispozitiv care, probabil, nu se deosebește de cel de la OnePlus 6T prezentat la MWC 2019 cu unele tehnologii de 5G la bord. Acesta nu va fi OnePlus 7 – dacă nu se întâmplă ceva între timp până atunci. Va mai merită o privire atentă, dar ne așteptăm ca un întreg eveniment separat de OnePlus să vină în luna mai a acestui an.

Știri de la acest anunț provin de la un pic de scurgere la XDA Developers mai devreme astăzi. "Participantii vor putea experimenta si capabilitatile jocului 5G pe un prototip OnePlus 5G" si "Fii atent la insigna Qualcomm x OnePlus editie limitata, disponibila doar la standul OnePlus." In timp ce telefonul va fi probabil destul de minunat, ne-am privit ochiul! Certificat Qualcomm x OnePlus cu finisaj ediție limitată – trebuie să obțineți!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here