Există brevete care te fac să dorești că au existat chiar aici, chiar acum. Și apoi există brevete care vă lasă să vă zgâriați capul, întrebând procesul de gândire care a intrat în idee. Cel mai recent brevet al OPPO este, fără îndoială, una dintre cele două. Am auzit cu toții de telefoanele cu ecran dublu, dar ideea OPPO de a scoate o gaură cu siguranță scoate coroana în termeni de ciudățenie și inutilitate.
                 

Majoritatea brevetelor pe care le-am văzut până acum au folosit tot felul de trucuri și trucuri pentru a rezolva puzzle-ul de design al unui telefon cu ecran complet, în timp ce totuși au acces la o cameră frontală. Nu veți găsi nimic aici, deoarece aparatul foto și senzorii frontali sunt încă prezenți pe rama superioară a telefonului. Un cadru incredibil de subțire la asta.

Acest nou brevet OPPO, în schimb, se referă la extinderea ecranului telefonului fără a recurge la afișaje pliabile. Singura modalitate de a face acest lucru este să aveți un al doilea ecran. Telefoanele cu ecran dublu necesită totuși să răsuciți telefonul pentru a avea acces la al doilea afișaj. OPPO a venit cu o soluție diferită, care utilizează două modele care au fost folosite pentru a rezolva problema fără margini.

În locul unei camere pop-up, brevetul prezintă un afișaj pop-up care se ridică din partea de sus a telefonului. O altă variantă folosește un mecanism slider, dar unul care privește mai degrabă din lateral decât din partea de sus sau de jos. Niciun caz nu oferă utilizatorului un ecran egal cu dimensiunea ecranului principal, ci doar o extensie mai mică.

LetsGoDigital teoreticizează că un astfel de ecran suplimentar ar putea fi util pentru a avea controale care să scape de conținutul imersiv, cum ar fi videoclipuri și jocuri. Acesta este un caz de uz general, care poate să nu justifice costul unui ecran suplimentar. Acest lucru nu ia în considerare, de asemenea, implicațiile durabilității unui astfel de proiect. Din fericire, este doar un brevet.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here