Cu Samsung și aproape toți cei mai mari producători de echipamente originale din China, se pare că nu va mai scăpa de următoarea "evoluție" tematică a ecranului smartphone. Punctul de găurire sau camera de găurit cu gaură este destinat să fie mai puțin vizibil invaziv decât crestătura, dar, ca un mic punct negru într-o hârtie albă, altfel pură, ar putea chiar să o înrăutățească. Unii ca Samsung ar putea încerca să distragă utilizatorii cu animații și gesturi fantastice, dar OPPO ar putea, în schimb, să folosească acel "spațiu mort" ca lansator al camerei și o comandă rapidă pentru alte aplicații

                 

O diferență funcțională între decupaj și decupajul găurii este că, în timp ce acesta din urmă este spațiu vizual, acesta este încă sensibil la atingere. În Galaxy A8, Samsung a folosit acea zonă a ecranului tactil pentru a lansa aplicația camerei în modul selfie direct cu un gest de glisare. Două noi brevete depuse de OPPO arată că intenționează să facă ceva de genul asta, dar cu o răsucire.

Zona pe care va ocupa gaura de perforare este adesea locul pentru bara de notificare și stare. Dar, mai degraba decat sa aiba acea taietura de gaura, brevetul OPPO va pune pictograma aparatului foto in acel spatiu, cu gaura chiar in mijlocul "lentilei" pictogramei. Este cu siguranță un mod ingenios de a masca gaura și o metodă mai ușor de descoperit pentru a lansa aplicația camerei.

Brevetul, totuși, nu se oprește acolo. De asemenea, se menționează modul în care un gest de glisare va arăta un lansator de aplicații de tip, cu comenzi rapide la aplicațiile favorite care se ocupă de rândul superior al ecranului. Este asemănător vechiului ecran secundar al LG, cu excepția celui care apare și dispare cu glisare.

Desigur, nu este într-adevăr o soluție, ci mai degrabă o bandă de ajutor în jurul unei rani a noastră. De asemenea, nu rezolvă problema atunci când conținutul va ocupa întregul ecran, dezvăluind gaura pentru ceea ce este cu adevărat. În plus, acest lucru este pur și simplu un brevet, nu o implementare finalizată, dar vom vedea la MWC 2019 luna viitoare dacă OPPO va ajunge chiar atât de departe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here