Companiile chineze se află la ea din nou, amestecând lucrurile și îndrăznind să meargă unde mărcile mai mari, cu toate resursele lor, nu îndrăznesc să treacă. Chuwi a fost recent dezvăluit că va avea în curând un laptop convergent de tip Yoga de 8 inch și compania care a reînnoit tendința micilor laptop-uri / netbook-uri își stabilește atracțiile pe marile lucruri, literalmente. GPD are un anumit Pocket 2 Max în fabrică și, de data aceasta, este într-adevăr conceput pentru o tastare confortabilă.
                 

GPD a avut o istorie ciudată, cu laptopuri mici. După lansarea handheldului de jocuri GPD WIN, acesta a primit cereri pentru un laptop mai convențional în aceeași dimensiune. Astfel s-au născut GPD Pocket și GPD Pocket 2. Dar, datorită dimensiunilor lor minore, ele nu puteau fi considerate favorabile pentru scrierea lungă, indiferent de cât de mult spune GPD.

GPD Pocket 2 Max va fi considerabil mai mare, dar încă mai mic decât cel mai mic laptop normal. Cu un ecran de 8,9 inch, este mai mare decât un iPad mini și, prin urmare, are mai mult spațiu pentru a răspândi cheile într-un aspect normal. Are chiar un trackpad normal, deși mic.

Dar nu e singurul lucru important despre asta. Conform specificațiilor scurgeri, acesta va funcționa pe un procesor Intel Core m3-8100Y, făcându-l cel mai puternic calculator "buzunar" GPD până în prezent. Rezoluția de 2560 × 1600 este, de asemenea, un upgrade și, pentru prima dată, va avea o cameră web, deși doar una de 2 megapixeli. Acesta va folosi NVMe SSD chiar de pe lilieci și poate chiar să vină cu un senzor de amprentă digitală.

Având în vedere toate acestea, GPD Pocket 2 Max ar putea fi, de asemenea, cel mai scump produs pe care GPD îl va scoate vreodată. Nici un cuvânt despre ceea ce va fi, deși. Judecând după imagini, compania ar putea oferi din nou versiuni Windows 10 și Ubuntu MATE, la fel ca primul GPD Pocket.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here