Panasonic LUMIX S1R și Panasonic LUMIX S1 au fost dezvăluite în detaliu în această dimineață cu un set de obiective noi. Aceste două camere din seria Panasonic LUMIX S rulează înregistrare video cu 4K 60p / 50p (durabilitate durabilă), durabilitate robustă (bine protejată suficient) și ceea ce sugerează Panasonic este "extensibilitatea". Specificațiile LUMIX S1R încep cu un 47,3- megapixel CMOS, în timp ce LUMIX S1 are un senzor CMOS cu cadru complet de 24,2 megapixeli

                 

Aceste camere au fost tachinate pentru o vreme. Tot drumul din septembrie 2018 am început să vedem imagini și detalii oficiale pe ambele camere, împreună cu o încurcătură a revoluției întregului cadru la orizont. Adevărat la șovăire, camerele de fotografiat de astăzi sunt primele camere Panasonic cu o singură cameră digitală, cu un singur obiectiv, ambele cu senzori CMOS cu cadru complet de 35 mm.

Lumix S1R are ceea ce Panasonic afirmă că este "cel mai înalt nivel de rezoluție al camerei în camerele fără oglindă", cu senzorul său CMOS cu dimensiune totală de 47,3 megapixeli (36mm x 24mm). Această cameră are propriul "mod de înaltă rezoluție", care permite captarea fotografiilor de înaltă precizie de 187 megapixeli. Acest lucru mai puternic dintre cele două camere va costa 3.700 USD.

Lumix S1 are un senzor CMOS cu cadru complet de 24,2 megapixeli (35,6 mm x 23,8 mm). În timp ce S1R are un tampon de imagine RAW de 40 de fotografii, S1 are un tampon foto de 90 de fotografii. S1 pare să fie făcut pentru videographers (mai mult decât S1R, oricum), deoarece caracteristicile de sport nu au primit S1R, cum ar fi înregistrările V-Log și HEVC. Panasonic LUMIX S1 va costa 2.500 USD la lansare.

Ambele camere sunt foarte proaste. Sunt o cantitate semnificativă de greutate, în ciuda dimensiunilor lor relativ mici. La peste 2.2 lire sterline, aceste aparate de fotografiat nu sunt cele pe care le veți pierde pentru a cădea pe picior. Ambele camere au, de asemenea, un nou "detector de vizualizare real" al Panasonic – un nou EVO de 5.7 milioane de puncte OLED. Ambele au de asemenea un touchscreen tri-axial de 3,2 inci pentru vizualizare și control.

Ambele camere sunt certificate de Panasonic pentru a funcționa într-o gamă largă de condiții, incluzând vremea cu temperaturi de până la 14 grade Fahrenheit. Ambele camere au o stabilizare a imaginii în corp, cu până la șase opriri. Ambele au un nou procesor de imagine Venus Engine și senzori de giroscop îmbunătățit dincolo de orice cameră Panasonic lansată în trecut.

Ambele camere de luat vederi descrise mai sus au sisteme de lentile interschimbabile L-Mount. Ca atare, cele trei noi lentile interschimbabile L-Mount dezvaluite astazi se vor potrivi cu adevarat frumos. Există un nou model LUMIX S PRO 50mm F1.4 (S-X50), LUMIX S PRO 70-200mm F4 O.I.S. (S-R70200) (obiectiv teleobiectiv) și un LUMIX S 24-105mm F4 MACRO O.I.S. (S-R24105) (obiectiv cu zoom cu capabilitate de fotografiere macro).

Ne uităm la o fereastră de lansare din martie pentru întregul lot. Aplicați-vă în timp ce ne apropiem cât mai repede de aceste dispozitive cât mai curând posibil.

Deasupra și dedesubt veți vedea videoclipuri de artist care să demonstreze modul în care noua serie S funcționează și se desfășoară pe teren. Mai sus este Daniel Berehulak, care lucrează în unele dintre cele mai extreme locații pentru a capta fotografii de ultimă generație puternice. Mai jos este un video demo de la Annie Griffiths, care arată că exploră Patagonia cu noile camere din seria S în vigoare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here