Dacă ați flirtat cu ideea de a cumpăra un vid de robot, ați fi putut de asemenea să vă retrageți de la marginea drumului în desfășurarea oroarei la supa alfabetică a discurilor de marcă care ar putea apărea. Opțiunea de alegere a consumatorului pare a fi o idee minunată până când nu ați încercat să obțineți un mâner pe spațiul de vid fără mâner.

Amazon oferă o listă de link-uri A la Z de "branduri de top", care este doar o mână de litere cu un set complet alfabetic. Horror

Ceea ce așteaptă cumpărătorul de roboți de vid, care nu este văzut, se resemnează orelor de cercetare online pentru a încerca să informeze – sau, bine, forma – o decizie de cumpărare este o permutare aparentă nesfârșită a recenziilor robotice și a rotunjirilor.

Din păcate, există doar atât de multe mărci în joc încât toate aceste recenzii au tendința de a acționa ca și combustibil, alimentând o gaură neagră în creștere a indeciziei care suge departe la timpul tău prețios, cerându-ți să cheltuiți din ce în ce mai mult de citit despre roboți suge (atunci cand poti, sa fim sincer, sa incepi cu sarcina de aspiratie) – doar sa vii la aer de fiecare data, chiar mai putin convinsa ca cumpararea unui dirtbag de robot este deloc o idee buna

Cititor, știu, pentru că am căzut în această gaură. Și a fost infernal. Deci, în spiritul încercării de a împiedica pe oricine altcineva să cadă pradă unei indecizii bazate pe comoditate, mă scuză în prealabil, adaugând la grămada literaturii existente despre aspirațiile robotului, cu o scurtă comparație concretă care, sperăm, ajută la tăierea unei părți a pleoapei la urmărirea mizeriei.

Iată linia de jos: Vacile robotului bugetar, care nu au o inteligență navigațională, pur și simplu nu merită banii sau într-adevăr timpul dvs.

Da, asta e în ciuda faptului că sunt încă scumpe aspiratoare

Practic, aceste modele implică suprasolicitarea pentru un aspirator care este atât de sărac, încât trebuie să mai faci cea mai mare parte a slujbei dvs. (adică cu un aspirator non-robotic).

Este cel mai rău tip de robotică grav aplicată.

Opriți speranța de a obține ceva care merită banii dvs. la capătul inferior al grămezii. Știu acest lucru pentru că, din păcate, am încercat – opt, în cele din urmă și nebun (dar, în apărarea mea, într-un punct de disperare aproape după ce a certat atât de mult pleava virtuală, întreaga întreprindere părea că a câștigat șanse loterie de succes și, timpul meu liber înapoi), pentru un model vândut de un comerciant local renumit.

A fost o opțiune bugetară, dar am presupus – sau speram – că vânzătorul a făcut temele și a ales o alegere mai bună decât cea medie. Sau cel puțin ceva care, poate, poate să sugă praful.

Marca în cauză (Rowenta) stătea alături de iRobot mai bine cunoscut (și mai puțin costisitor) pe raftul magazinului. Sigur că trebuie să conta pentru ceva? Mi-am imaginat sălbatic. Reader, această logică este o capcană.

Nu pot comenta performanțele comparative ale roboților lui iRobot, pe care nu le-am testat personal, dar nu ezită să compar un vid robot de 180 € (~ 200 $) de la Rowenta la o jucărie de pisică foarte scumpă.

Acest vacuum robot a avut un spectaculos succes la distracția pisicii – probabil datorită disprețului său prost, ridicându-se prost de mobilier din cauza lipsei totale de inteligență navigațională. (Headbutting-ul este un indiciu destul de mare cu privire la cât de stupid este un robot, pentru că niciodată nu este un stand-in pentru inteligență chiar și atunci când se întâlnește în formă umană.)

Chiar mai plicticos, din punctul de vedere al pisicii, botul a prezentat două perii laterale albe și ca niște mustăți, care se ridică și se învârt la distanță de lambă. Pe scurt: Catnip robotic pur

Pisica nu a încetat să atace mușchii botului în tot timpul în care era în funcțiune. Acest lucru a adăugat cu siguranță la obstacolele care se întâmplă în calea lui. Dar problema mai existențială era că nu suge foarte mult deloc.

La sfârșitul primului său curat încheiat, după ce a reușit cumva să se răstoarne înapoi la prima ciocnire și, în cele din urmă, să-i înfundă butucul de încărcare, am extras bin și a trebuit să râd de furculita de dimensiuni modeste. Am găsit mai multe aglomerări de praf care se adună în colțuri. Deci: semne complete pentru divertismentul bazat pe pisici, dar ca un aspirator a fost oribil

În acest moment am făcut ceea ce face fiecare client sensibil atunci când se confruntă cu o lămâie abjectă: a returnat-o pentru o rambursare completă. Și asta, cititorul, ar fi putut fi pentru mine și pentru pisicile și robotul vacs. Cine poate fi deranjat să-și piardă atât de mulți bani și timp pentru ceea ce a apărut convenabil incredibil de incrementală? Chiar și cu o livrare constantă de blană de pisică pentru a lupta cu

Dar, ca noroc, ar avea un reprezentant Roborock trimis prin e-mail pentru a întreba dacă aș dori să revizuiesc ultimul lor model de top-of-the-range – care, la 549 de euro, face ceasul la capătul opus al scalei prețului; ~ 3x râvnitul Rowenta. Așa că, desigur, am sărit la șansa de a da categoriei un spin secund – pentru a vedea dacă un dispozitiv mai inteligent ar putea să mă impresioneze și nu doar să gâlcească fantezia pisicii.

În mod evident, diferența de preț aici, în partea de sus față de partea de jos a intervalului, este substanțială. Și totuși, dacă ați cumpărat o mașină care a fost de 3 ori mai ieftină decât un Ferrari, încă vă așteptați nu doar ca roțile să rămână, ci chiar că vă poate aduce undeva, în timp util și fără a vă face rău mașina.

Se pare că cumpărătorii de robineți de vid trebuie să treacă cu mult mai multă atenție.

Aici vine concluzia de top-line: Robot vacuums are uimitor. Un confort minunat modern. Dar – și este unul mare – numai dacă sunteți dispus să plătiți bani serioși pentru a obține un dispozitiv care de fapt face lucrarea intenționată.

Roborock S6: Este o fiară care mănâncă furia prietenului tău blond

Comparând Roborock S6 și Rowenta Smart Force Essential Aqua RR6971WH (pentru a-i oferi numele său complet și teribil) este ca și cum ai compara o mașină electrică de ultimă generație cu o jucărie pentru copii de vânt.

În cazul în care produsul din urmă era atât de neclar, compania nu plătise nici măcar să includă în casetă un manual de utilizare care conținea cuvinte reale – optând, trebuie să presupunem, să economisim costurile de traducere producând un comic plin de grafică nesemnificativă și bizarro, nu fac diagrame care au servit doar la cimentarea convingerii cumpărătorului de răcire rapidă că li s-a vândut o lămâie totală – cutia lui Roborock conține un manual de hârtie bine scris care conține cuvinte și diagrame bine etichetate . Ce lux

În același timp, nu prea ai nevoie de gros pentru a-ți pune capul în jurul operării lui Roborock. După o primă trecere pentru a vă familiariza cu diferitele sale funcții, este încântător de ușor de utilizat. Va produce chiar actualizări vocale periodice – cum ar fi vă spun că sa făcut curățenie și se întoarce la bază. (Probabil în cazul în care începeți să vă faceți griji că a rătăcit sub pat sau că industria liniștită este un front pentru răzvrătirea răzvrătirii robotice împotriva servitudinii umane.)

Un buton pornește o curățare completă – și acest lucru înseamnă complet datorită navigației la bordul cu laser, care permite botului să-și găsească camerele în timp real. Aceasta înseamnă că primiți pasaje metodice, butoane minime și numai ocazii pierdute. ( Un alt buton va face un loc curat dacă S6 nu va fi dor de ceva sau dacă există o scurgere proaspătă care are nevoie de curățare – doar ridicați botul unde doriți și loviți locul potrivit.)

Există și o aplicație, dacă doriți să accesați funcții suplimentare cum ar fi posibilitatea de a le spune să curățeze o cameră specifică, să programeze curățarea sau să stabilească zone libere. Dar, la fel de încântător, nu este absolut necesar să-i atribuiți botului la wi-fi doar pentru a-și face treaba. Toate funcțiile de bază funcționează fără a fi nevoie să conectați-l la Internet – și, de asemenea, nu vă îngrijorați de cine ar putea avea acces la datele dvs. de mapare a camerelor. Din punct de vedere al confidențialității, această operațiune fără aplicații wi-fi este un plus major.

Într-un mic apartament cu pardoseală tare, singurul preparat necesar este o verificare rapidă pentru a șterge lucrurile, cum ar fi cablurile de încărcare și șosetele rătăcite de pe podea. Puteți, desigur, să parcați scaune de masă pe masă pentru a oferi botului o curățare mai curată. Deși am găsit navigarea destul de adept la picioarele scaunelor în jurul valorii de circa. Din păcate unitatea este puțin prea înaltă pentru ao face sub canapea.

S6 include o funcție integrată de ștergere, care funcționează incredibil de bine pe podele din lemn de tip lino (dar nu va fi deloc utilă dacă aveți doar covoare). Pentru a mopa, umpleți atașamentul rezervorului de apă; velcro – fixați o cârpă moale în partea inferioară; și glisați întreaga unitate sub spatele botului. Apoi apăsați pe butonul de mers și se va aspira și se va stoarce în aceeași trecere.

În micul meu apartament, S6 nu avea probleme să facă un podea curată în mai puțin de o oră, fără a fi nevoie să se întoarcă la bază pentru a se reîncărca în mijloc. (Roborock spune că S6 va conduce timp de până la trei ore într-o singură încărcare.)

De asemenea, nu părea să mă deranjeze de podelele relativ întunecate din apartamentul meu – pe care unele sugestii le-au sugerat că pot provoca dureri de cap pentru aspiratoarele de roboți prin confuzarea senzorilor lor de stâncă

După prima dată am curățat capacul pentru a verifica conținutul coșului de sticlă transparent al lui S6 – găsind o cantitate impresionantă de fuzz de praf îngrijit. Acest lucru a fost chiar doar robot porno în vid, deși; podelele strălucitoare vorbeau singure despre calitatea curățeniei.

Nivelul de praf gobbled de S6 vs Rowenta subliniază diferența de calitate dintre capătul inferior și vârful categoriei de vid de robot

Deci, în cazul în care carapacea din plastic a devenit imediat un magnet pentru toată praful de cameră pe care l-a lovit, dar nu a reușit să suge spectaculos, cochila albă strălucitoare a lui S6 a rămas remarcabil de lipsită de scame și a obținut doar o mișcare minimă de păr de pisici peste câteva zile de funcționare – în timp ce podelele care au fost lucrate au fost lăsate vizibil fără praf și fără blană. (Cel puțin până când pisica a ajuns la lucru să le murdărească din nou.)

Mai multă putere de aspirație, perii mai bune și un filtru integrat de calitate superioară par să facă diferența. De asemenea, S6 face mult mai bine un loc de curățare mult mai liniștit. Roborock susține că este cu 50% mai silențios decât modelul anterior (modelul S5) și îl consideră drept cel mai silențios vid robot

Nu este foarte silențios, dar este destul de liniștit atunci când curățați podelele dure, pentru a nu provoca o perturbare majoră dacă lucrați sau vizionați ceva în aceeași cameră. Deși noutatea poate distra cu siguranță.

Chiar și aspectul lui S6 exudă inteligența robotică – cu o înălțime ridicată a carcasei laser, asemănătoare cu o fantă de ochi cilindric portocaliu

Deși am fost surprins, la prima vedere, de peria laterală unică, destul de slabă, față de perechea fermă pe care Rowenta o fixase pe șasiu. Dar, din nou, instrumentul S6 este aplicat inteligent – viteza în sus și în jos în funcție de ceea ce se ocupă de bot. Am constatat că ar putea să lipsească un pic ciudat de scame sau resturi, cum ar fi așternutul de pisici, dar când a făcut aceste specificații s-au remarcat ca o excepție pe un etaj curat altfel

Este, de asemenea, adevărat că pisica își lipi din nou labele pentru a încerca să atace peria singulară de filare a lui S6. Dar aceste atacuri erau mai puține și mai puțin fervente decât cele împotriva Rowenta, ca și cum navigația mai deliberată a botului a dat un respect mai mare și / sau o mai multă ambuscadă. Deci, se pare că, chiar și pentru un ochi felinoc, S6 pare mai puțin ca o jucărie proastă

Câmpurile o altă ambuscadă în timp ce S6 lucrează la sol

Pe un front practic, recipientul de scame al lui S6 are o capacitate de 480ml. Roborock sugerează să o curățați săptămânal (presupunând că folosiți botul în fiecare săptămână), precum și să spălați filtrul de praf integrat (acesta oferă o rezervă în cutie, astfel încât să puteți schimba unul pentru ao curăța și să aveți timp suficient pentru a complet uscat înainte de a o roti înapoi în uz)

Dacă utilizați funcția de ștergere, cârpele de mop reutilizabile nu trebuie spălate după aceea (Roborock include de asemenea câteva variante de unică folosință în cutie, dar aceasta pare o opțiune destul de risipă atunci când este suficient de ușor să lipiți o cârpă reutilizabilă cu o încărcătură de rufe sau dați-i o spălare rapidă). Deci, dacă urmăriți un vis pe deplin automatizat, robot alimentat de la sfârșitul curățeniei, trebuie să vă avertizăm că mai este nevoie de un vas de grăsime pentru a menține totul în mișcare.

Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că un vacuum de robot de vârf, la fel ca S6, vă va economisi timpul de curățare

Dacă puteți justifica costurile care nu sunt neglijabile pentru cumpărarea acestui timp suplimentar prin eliminarea unui vacuum robot premium care este suficient de inteligent pentru a curăța în mod eficient tot ce a mai rămas pentru a afla cum să vă petreceți timpul cu înțelepciune – rezistând tentațiilor Pune-ți picioarele în picioare și urmări robotul inteligent la locul de muncă.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here